Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Καλύβια: Τον σκότωσε για τα κοινόχρηστα

Ομολόγησε ο δράστης

1 Μαΐου 2021 20:32
Έγκλημα στα Καλύβια: Τον σκότωσε για τα κοινόχρηστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 60χρονου στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων τον Δεκέμβριο του 2020.

Τότε, το θύμα ήταν υπάλληλο στο Κέντρο Υγείας και βρήκε το θάνατο από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας και από εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί έψαχναν να βρουν την άκρη του νήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δράστης είναι 32χρονος Έλληνας, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία.

Ο δράστης ομολόγησε μετά από πέντε σχεδόν μήνες

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας ο 32χρονος και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και είχαν προστριβές για θέματα διαχείρισης πολυκατοικίας.

Ο δράστης εντοπίστηκε από κινήσεις που έκανε το αυτοκίνητο του πριν και μετά το φόνο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν εντοπίστηκε και προσήχθη είπε ότι το θύμα του είχε κάνει μάγια.

Έγκλημα στα Καλύβια: Αυτά είναι τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία!

Με υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις συγγενικών και φιλικών προσώπων αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τα κίνητρα και τους δράστες της δολοφονίας του 60χρονου γραμματέα του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Ο άνδρας βρέθηκε στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τρεις σφαίρες από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Ο 60χρονος υπάλληλος έφτασε στο Κέντρο Υγείας στις 08:30 το πρωί. Οι δράστες φαίνεται να του είχαν στήσει καρτέρι στο υπόγειο πάρκινγκ ή ήταν «γνωστοί».

Έγκλημα στα Καλύβια

Όταν μπήκε με το όχημά του στον χώρο και στάθμευσε τον πυροβόλησαν τρεις φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Εξετάζεται η πιθανότητα ο δράστης ή η δράστιδα να βρισκόταν μέσα στο όχημα του θύματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο τρεις κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Το θύμα είχε πάνω του το κινητό του τηλέφωνο και τα χρήματά του με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να εξετάζουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για προσωπικές διαφορές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share