Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων!

Μέρα μεσημέρι!

23 Δεκεμβρίου 2020 15:25
Άγρια δολοφονία στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι σε 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Ο άτυχος άνδρας που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από συναδέλφους του σήμερα το πρωί.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, όπως όλα δείχνουν έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και όταν εκείνος μπήκε στο γκαράζ τον πυροβόλησαν!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο σφαίρες στο κεφάλι. Η αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση για τα πιθανά κίνητρα του εγκλήματος, ώστε να καταφέρει να φτάσει στον δολοφόνο.

Δολοφονία 86χρονου στη Θεσσαλονίκη: Προφυλάκιση για τη γιαγιά των ανηλίκων και το σύντροφό της

Καταπέλτης ήταν η ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη δολοφονία του 86χρονου από δύο ανήλικα παιδιά, που συγκλονίζει το Πανελλήνιο, με την ίδια να οδηγεί στην φυλακή τη γιαγιά των ανηλίκων, μαζί με το σύντροφό της.

Και οι δύο αν και αρνήθηκαν τη συνέργεια ανακρίτρια και εισαγγελέας τους έκριναν προσωρινά κρατούμενους, με τον 14χρονο κατηγορούμενο επίσης να έχει συλληφθεί.

Μεταξύ άλλων στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι δεν είχαν αντιληφθεί πως τα παιδιά επιτέθηκαν στον 86χρονο, αλλά πίστεψαν πως θα ζητούσαν φαγητό. Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασαν και τα δύο ανήλικα αδέρφια (12χρονη και 14χρονος). Όπως είπαν, δεν ήθελαν να χτυπήσουν τον 86χρονο, αλλά φοβήθηκαν όταν τον είδαν να κρατά ένα μαχαίρι. Τα δύο αδέρφια θα οδηγηθούν σε διαφορετικές κρατικές δομές εκτός Θεσσαλονίκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share