Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Θρίλερ με το γηροκομείο στα Χανιά: «Βρήκα τον πατέρα μου με ανοιχτό κεφάλι» - Σοκάρει νέα μαρτυρία (Video)

Ανατριχίλα προκαλούν νέες μαρτυρίες

30 Απριλίου 2021 21:37
Θρίλερ με το γηροκομείο στα Χανιά: «Βρήκα τον πατέρα μου με ανοιχτό κεφάλι» - Σοκάρει νέα μαρτυρία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ με το γηροκομείο στα Χανιά: Συνεχίζονται οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για τον οίκο ευγηρίας με τις έρευνες της αστυνομίας να συνεχίζονται. Παράλληλα, δείτε τι αναφέρουν οι δικηγόροι του γηροκομείου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open οι θάνατοι που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών να είναι πάνω από 80, καθώς κάποιοι άνθρωποι που πέθαναν τον τελευταίο χρόνο δεν είχαν δηλωθεί.

Γηροκομείο Χανίων: Νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες

«Ο μπαμπάς μου ήταν δεμένος στα πόδια και στα χέρια στο κρεβάτι και φώναζε όλη τη νύχτα “νερό, νερό, νερό!” και κανείς δεν πήγαινε να του δώσει ένα μπουκάλι νερό», δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open η κόρη ενός 70χρονου που έμεινε στο γηροκομείο για δύο μόλις μήνες.

Τα όσα καταγγέλλει συγκλονίζουν: «Η κόρη μου τον βρήκε με ανοιχτό το κεφάλι, είχε πέσει ο άνθρωπος, ούτε μας ενημέρωσαν. Μας έλεγαν δεν ξέρουμε, μπορεί λέει λίγο να χτύπησε, δεν ξέρουμε, εδώ κάπου χτύπησε, δεν έχει τίποτα, ενώ ο άνθρωπος ήταν με ανοιχτό το κεφάλι. Και η κόρη μου πήγε και του έβαλαν ένα χανζαπλάστ, ενώ χρειαζόταν ράμματα. Δεν ξέρουμε πόσες ημέρες ήταν με ανοιχτό το κεφάλι».

Ο ηλικιωμένος γύρισε στο σπίτι του σε άσχημη κατάσταση και όπως λέει η κόρη του : «Ήταν αδυνατισμένος, δεν μιλούσε, τον έδεναν στο καρότσι. Tις μέρες αυτές που ήταν στο σπίτι, κάποια στιγμή μιλούσε, επανερχόταν στη μνήμη του και έλεγε όταν τον έβαζα στο μπάνιο: “μη μου πετάς κρύο νερό, όπως μου πετάνε εκεί. Μη μου πετάς κρύο νερό, όπως μου πετάνε εκεί. Δεν θέλω να κρυώνω”».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share