Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραβούν χειρόφρενο τα τρόλεϊ την Πέμπτη 6 Μαΐου λόγω 24ωρης απεργίας

Οι απεργοί προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος

29 Απριλίου 2021 15:19
Τραβούν χειρόφρενο τα τρόλεϊ την Πέμπτη 6 Μαΐου λόγω 24ωρης απεργίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για τις 6 Μαΐου συνδικάτα και εργατικά κέντρα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ, με αποτέλεσμα τα τρόλεϊ να μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο. Οι απεργοί προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Η Πρωτομαγιά, επίκαιρη όσο ποτέ, αποτελεί ορόσημο για τους αγώνες των εργαζόμενων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. Καταγγέλλει το «νομοσχέδιο – ταφόπλακα» για τα δικαιώματα των εργαζομένων και κατάργηση του 8ώρου. Ωστόσο ξεκινούν οι εργασίες της γραμμής 4 για το μετρό.

Τραβούν χειρόφρενο τα τρόλεϊ την Πέμπτη 6 Μαΐου λόγω 24ωρης απεργίας

Άγριος ξυλοδαρμός στα ΜΜΜ για τη μάσκα: Χτύπησε και έφτυσε συνεπιβάτη του επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα (Video)

Νέο βίαιο περιστατικό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με αφορμή τη μη χρήση μάσκας. Όπως κατήγγειλε, η κα Αμαρυσία Σιγάλα Παρασκευοπούλου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου στον Ηλεκτρικό ένας νεαρός καθόταν στην πόρτα με το σακίδιό του και μετά από δυο στάσεις μπήκε ένας άνδρας γεροδεμένος γύρω στα 45 με 50 χωρίς μάσκα και οι περισσότεροι όπως περιγράφει η γυναίκα τον κοίταξαν με αποδοκιμασία.

Ο άντρας κάθισε δίπλα ακριβώς στον νεαρό και αμέσως άρχισε να βήχει δυνατά, δίχως να κάνει καμία προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπό του είτε με την παλάμη (που είναι λάθος) είτε με τον αγκώνα.

Ο νεαρός του είπε ενοχλημένος: «Μπορείτε να βήξετε πιο μακριά ή να βάλετε την μάσκα σας;». Τότε, ο άντρας έφτυσε στα μάτια τον νεαρό, ο οποίος παραπάτησε και τότε ο 50χρονος τραμπούκος τον σήκωσε όρθιο και τον χτύπησε στην πόρτα του βαγονιού. Μετά την επίθεση έφυγε από το βαγόνι ανενόχλητος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share