Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Είδηση σοκ!

26 Απριλίου 2021 14:27
Πέθανε ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στη Φθιώτιδα η είδηση του θανάτου ενός πρώην αστυνομικού διευθυντή, από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiareport.gr, ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης πέθανε έπειτα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, την ίδια ώρα που ακόμα ένας θάνατος συγκλονίζει την γειτονική Μαλεσίνα. Ο 57χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας και στις 20 Απριλίου επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους και συγγενείς του και φυσικά τους συναδέλφους του στην αστυνομία.

Πέθανε ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Είχε εργαστεί σε υπεύθυνα πόστα ή σαν διοικητής, στις αστυνομικές υπηρεσίες σε Λοκρίδα, Καμένα Βούρλα, Δυτική Φθιώτιδα και για πολλά χρόνια στη Λαμία, φθάνοντας με το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στη θέση του Α’ Βοηθού του Διευθυντή της τότε Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Συνεπής, δίκαιος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε με συνέπεια για πολλά χρόνια το Αστυνομικό Σώμα και τον πολίτη. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που πρόσεχε την υγεία του.

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 24χρονος στην Λαμία

Κορωνοϊός: Δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις, με την πανδημία του φονικού ιού στη χώρα μας να καλπάζει, καθώς στο Νοσοκομείο της Λαμίας ένας 24χρονος έχει διασωληνωθεί. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός, οποίος εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του Νοσοκομείου, είναι το πρώτο νεαρότερο άτομο που νοσηλεύεται σε τόσο σοβαρή κατάσταση στο Γ.Ν. Λαμίας από την αρχή της πανδημίας.

Ωστόσο στη ΜΕΘ Covid εξακολουθούν και νοσηλεύονται 12 άτομα καθώς έγινε μία ακόμη εισαγωγή από το Πέτρινο κτίριο, ενώ οι ασθενείς έχουν αυξηθεί σημαντικά και στην Κλινική ήπιας νοσηλείας όπου έφτασαν τους 41. Ωστόσο δείτε και τη νέα δήλωση βόμβα του Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 24χρονος στην Λαμία

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share