Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρήτη: Νέα στοιχεία για το τροχαίο στο Μπαλί

Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής

19 Απριλίου 2021 10:21
Κρήτη: Νέα στοιχεία για το τροχαίο στο Μπαλί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρήτη: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο στο Μπαλί που έγινε 4-5 μέρες πριν βρεθούν ο νεκρός 42χρονος και η βαριά τραυματισμένη σύζυγος του. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr στην Κρήτη, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης ανέφερε ότι το τροχαίο ατύχημα πιθανότατα να συνέβη είτε την Δευτέρα 12 Απριλίου, είτε την Τρίτη 13 Απριλίου.

Οι κακώσεις που είχε ο 42χρονος άνδρας είναι συμβατές με τροχαίο ατύχημα, απλά οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται. Ο θάνατος προήλθε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και είναι πολύ πιθανό να μην ήταν ακαριαίος. Από την άλλη, η σύζυγός του 42χρονου άντεξε 4-5 μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της και έχοντας βαριά τραύματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν έγινε στο ύψος του Μπαλί, όπου μια μηχανή έπεσε σε χαντάκι με συνέπεια του θάνατο του άνδρα οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του που ήταν συνοδηγός. οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα και όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, βρίσκονταν στο σημείο αυτό για τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα.

Κρήτη: Νέα στοιχεία για το τροχαίο στο Μπαλί

Σοβαρό τροχαίο στην Ανδραβίδα - Τραυματίστηκε ένας 34χρονος αστυνομικός

Τροχαίο: Ένας αστυνομικός του Α.Τ. Ανδραβίδας - Κυλλήνης, περίπου 34 ετών, τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στη διασταύρωση Διαμαντή στην Ανδραβίδα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αστυνομικός συγκρούστηκε με άλλο, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα, ενώ σε αυτό επέβαιναν και άλλα άτομα.

Το όχημα του αστυνομικού κατέληξε πάνω στην κολώνα του φωτεινού σηματοδότη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί. Άνδρες της πυροσβεστικής τον απεγκλώβισαν και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς. Ωστόσο για απόπειρα δολοφονίας και όχι "ατύχημα" κάνουν λόγο για το τροχαίο στα Χανιά

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share