Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Επίθεση με καυστικό υγρό: Αυτή την ουσία έριξε ο δράστης στην έγκυο - Κοντά στο να τον βρει η Αστυνομία

Τι είπε η ίδια;

14 Απριλίου 2021 20:26
Επίθεση με καυστικό υγρό: Αυτή την ουσία έριξε ο δράστης στην έγκυο - Κοντά στο να τον βρει η Αστυνομία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα στοιχεία έρχονται στην φόρα σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, με την Αστυνομία να ετοιμάζεται να βρει τον δράστη, αναζητώντας και το παρελθόν της εγκύου.

Σχετικά με το ποια ήταν η ουσία, φαίνεται πως επρόκειται για πανί εμποτισμένο με χλωρίνη. Σύμφωνα με τον Alpha, από τις αναλύσεις προέκυψε αυτό το συμπέρασμα.

Η νεαρή πιθανότατα θα πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» το επόμενο διάστημα. Οι αστυνομικοί θα της πάρουν κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πολλές απορίες όπως το πώς βρέθηκε σε μία τόσο ερημική περιοχή σε ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, αναζητούν τον άνδρα με τον οποίο είχε συλληφθεί μαζί στο παρελθόν. Τον κύκλο επαφών, πιθανές προσωπικές αντιπαραθέσεις, τον λόγο που βρισκόταν τέτοια προχωρημένη ώρα σε απομονωμένη περιοχή στα Τουρκοβούνια, αλλά και την πιθανότητα απρόσμενης «τυχαίας» συνάντησης εξέταζαν τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., επιχειρώντας να εντοπίσουν τον δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος της 25χρονης κοπέλας στην Κυψέλη, με τον δράστη να φαίνεται γνωστός της.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η δήλωση της 25χρονης εγκύου για το δράστη

Την ώρα που η 25χρονη έγκυος έπαιρνε το μεσημέρι εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» και επέστρεφε κοντά στους συγγενείς της, ο κύκλος των υπόπτων έκλεινε σε ένα άτομο από το παρελθόν της με τους αστυνομικούς να εμφανίζονται σίγουροι ότι σύντομα θα έχουν καταφέρει όχι μόνο να εξιχνιάσουν την επίθεση με καυστικό υγρό, αλλά και να συλλάβουν το δράστη.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη αλλά ευτυχώς το έμβρυο είναι καλά. Θυμάμαι ότι αιφνιδιάστηκα όταν είδα ένα άτομο να πετάγεται μπροστά μου και να μου κάνει επίθεση» είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς μέσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης γνώριζε την 25χρονη και μάλιστα από παλιά. Διαπιστώνεται ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη της και πως ο άντρας που την τραυμάτισε ελαφρά δεν είναι συγγενής της. Θεωρείται πολύ πιθανό να είχαν ραντεβού στο σημείο που εκτυλίχθηκαν τα πάντα, με τον δράστη να θέλει όπως φαίνεται να την τρομάξει και να της στείλει μηνύματα για τη μελλοντική της στάση.

«Το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει κάπου συγκεκριμένα. Δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να μου κάνει τόσο μεγάλο κακό. Αμέσως μετά την επίθεση τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ για βοήθεια» συμπλήρωσε η 25χρονη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι αρχικοί ισχυρισμοί της για την επίθεση, ότι δηλαδή ήταν στο σημείο κοντά στα μεσάνυχτα για να κάνει μία βόλτα στην περιοχή, δεν αποτύπωναν τα αληθινά γεγονότα. Η νεαρή όπως ανέφεραν πηγές προσπάθησε να κρύψει στοιχεία και μέσα από τις απαντήσεις που έδινε, διαπιστώθηκαν ασάφειες. Απέφευγε να μιλήσει με ονόματα, αλλά οι Αρχές που είχαν πάρει πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, ήταν έτοιμες να ρίξουν άπλετο φως, ακόμα και χωρίς τη δική της κατάθεση.

Το άτομο που αναζητείται φαίνεται πως ήταν παλιός φίλος της 25χρονης εγκύου, με την οποία πολλοί από όσους μελετούν τα στοιχεία θεωρούν ότι υπήρχαν ακόμα και σήμερα ανοιχτοί λογαριασμοί.

«Με πλησίασε ένας άντρας την ώρα που περπατούσα στην οδό Ηπείρου στα Τουρκοβούνια και μου έβαλε ένα πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω, ήταν ότι μπήκε σε ένα μπλε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε» υποστήριξε το θύμα της επίθεσης.

Αν και το αυτόφωρο για την υπόθεση έχει περάσει, οι αστυνομικοί ενδέχεται να προχωρήσουν σε σύλληψη για άλλο λόγο, ακόμα και εντός της ημέρας.

Με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, η 25χρονη έγκυος προσπαθεί να αφήσει πίσω τα όσα έζησε και να συνεχίσει τη ζωή κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share