Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Γνωστός της 25χρονης εγκύου ο δράστης (Video)

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του

14 Απριλίου 2021 13:59
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Γνωστός της 25χρονης εγκύου ο δράστης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άτομο που γνωρίζει η 25χρονη έγκυος, η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών, που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Η γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εγκαύματα στο πρόσωπο και κυρίως στα χείλη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, συνομίλησαν με την κοπέλα, η οποία στην κατάθεσή της, έδωσε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για την επίθεση που δέχτηκε. Έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα πως το άτομο που επιτέθηκε στην 25χρονη έγκυο με καυστικό υγρό ήταν γνώριμό της.

Σημειώνεται, πως κατάθεση φαίνεται πως έδωσε και ο σύντροφος της 25χρονης, που έδωσε κάποιες ακόμα πληροφορίες για την 25χρονη, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς "Με πλησίασε ένας άνδρας την ώρα που περπατούσα στην οδό Ηπείρου στα Τουρκοβούνια και μου έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια μπήκε σε ένα μπλε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Αμέσως μετά την επίθεση τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ".

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν οι βλάβες που προκάλεσε ο δράστης στην 25χρονη αλλά και να καταλάβουν οι Αρχές το είδος του καυστικού υγρού. Πιθανότατα δεν πρόκειται για βιτριόλι καθώς δεν προκάλεσε τόσο μεγάλες βλάβες και εγκαύματα στην κοπέλα.

Σημειώνεται πως το πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με καυστικό υγρό, το οποίο και χρησιμοποίησε ο δράστης, δεν βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης και θεωρείται, σχεδόν βέβαιο, πως ο δράστης το πήρε μαζί του, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως φορούσε και γάντια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share