Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη γυναίκα στην Κυψέλη!

Νέα επίθεση αντίστοιχη με της Ιωάννας!

13 Απριλίου 2021 07:52
Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη γυναίκα στην Κυψέλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία γυναίκα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, μια υπόθεση που θυμίζει απίστευτα εκείνη της 34χρονης Ιωάννας στη Καλλιθέα πριν από ένα χρόνο!

Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό επί της οδού Ηπείρου, στην Κυψέλη, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστος δράστης έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας, τραυματίζοντάς την.

Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη γυναίκα στην Κυψέλη!

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης σε βάρος της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό, μοιραία, θυμίζει σε πολλά την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Το θύμα έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Δεν είναι γνωστή, ακόμα, η έκταση των τραυμάτων της και το κίνητρο του δράστη.

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήταν αληθινή η...» - Αποκαλύψεις από την θεία της 36χρονης κατηγορούμενης (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατηγορούμενη έχει επιστρέψει στις φυλακές και βρίσκεται σε θάλαμο καραντίνας, όπου θα παραμείνει για 14 ημέρες. Συνεχίζει να εργάζεται στις φυλακές, όπως κάνει από τις 5 Αυγούστου. Από την 1η Νοεμβρίου κάνει μεροκάματα στο χώρο παραλαβής και ταξινόμησης ρούχων, ενώ δε δέχεται επισκεπτήρια λόγω COVID και επικοινωνεί με την οικογένειά της στο τηλέφωνο. Ενώ, δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας προτείνει ο εισαγγελέας.

Ο εισαγγελέας που εξετάζει την υπόθεση προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο να καθίσει η 36χρονη Έφη στο εδώλιο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, βασίζοντας την πρότασή του στα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα.

«Αληθινή η συγνώμη της ανιψιάς μου»

Η ζωή της άλλαξε για πάντα το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, όταν δέχτηκε επίθεση στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργαζόταν. Αφόρητοι πόνοι, πολλαπλά χειρουργεία, ένα μεγάλο γιατί και 10 μήνες σιωπής από την γυναίκα που βρέθηκε στο δρόμο της με το οξύ.

Ένα κουβάρι βουτηγμένο στο βιτριόλι, που για πρώτη φορά σήμερα, επιχειρεί να απαλύνει η θεία της κατηγορούμενης, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA. Η συγνώμη της προφυλακισμένης ανιψιάς της, είναι αληθινή, ισχυρίζεται, έστω και καθυστερημένη.

«Γνωρίζοντας το τι παιδί είναι η Έφη ξέρουμε πόσο αληθινή ήταν η συγνώμη της προς την Ιωάννα και πόσο έχει μετανιώσει για την πράξη της. Μια συγνώμη που έχει την ίδια αξία έστω και ετεροχρονισμένα.

Κατανοούμε τον πόνο που βιώνει η Ιωάννα και η οικογένεια της αλλά είμαστε σίγουροι ότι αν το παιδί μας θα μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω σίγουρα δεν θα προχωρούσε σε αυτή την πράξη», είπε η θεία της κατηγορούμενης.

Απαντώντας στο MEGA ο δικηγόρος της Ιωάννας αναφέρει ότι η συγνώμη της κατηγορούμενης δεν έχει κανένα νόημα και ότι η Ιωάννα είναι εξοργισμένη με τη στάση της και πεπεισμένη ότι ακόμα και αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω η 36χρονη θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Οι απαντήσεις της ήταν γενικές και αόριστες, και σύμφωνα με το δικηγόρο του θύματος στόχος της ήταν να μετατρέψει την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας που τιμωρείται με πολυετή κάθειρξη, σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αδίκημα που την ρίχνει στα μαλακά και σε λίγους μήνες την οδηγεί εκτός φυλακής.

«Έχει καλή ψυχή»

Η ομολογία του εγκλήματος, δεν μπορεί να ανακουφίσει στο ελάχιστο, τον αφόρητο πόνο που αισθάνεται δέκα μήνες τώρα η Ιωάννα. Από την πλευρά τους οι συγγενείς της κατηγορούμενης δεν μπορούν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που την ώθησε να φτάσει σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

«Η Έφη είναι ένα εξαιρετικό παιδί με αρχές και καλή ψυχή. Κάθε άλλο παρά αυτό το τέρας που θέλουν να παρουσιάσουν. Δεν είχε δώσει ποτέ της δικαιώματα. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που την ώθησε σε αυτή την πράξη για την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει», σημειώνει η θεία της 36χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share