Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας προτείνει ο εισαγγελέας

Εξελίξεις για την 36χρονη

9 Απριλίου 2021 13:02
Επίθεση με βιτριόλι: Δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας προτείνει ο εισαγγελέας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νεότερες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα, με τον Εισαγγελέα, Γιώργο Νούλη, να προτείνει να δικαστεί η 36χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο λόγος της εισήγησης του Εισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νούλης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη είχε πρόθεση να σκοτώσει την 35χρονη, αξιολογώντας τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας που έδειξαν ότι η ποσότητα και η πυκνότητα του καυστικού υγρού ήταν μεγάλη.

Την απόφαση για το εάν και με ποια κατηγορία θα παραπεμφθεί σε δίκη η 36χρονη, η οποία ετοίμαζε κι άλλο χτύπημα μετά την επίθεση με βιτριόλι, θα τη λάβει τις προσεχείς εβδομάδες το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα.

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η Ιωάννα μετά τη «συγγνώμη» της 36χρονης - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα» (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Στην άρνηση της Ιωάννας, της άτυχης κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, προσκρούει η προσπάθεια της κατηγορούμενης να εμφανισθεί μεταμελημένη και να ζητήσει συγγνώμη.

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η 36χρονη ζήτησε συγγνώμη, δήλωσε μεταμέλεια για τις πράξεις της ενώπιον της ανακρίτριας και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω… Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης. Θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ».

«Ψεύτικες λέξεις»

Σε αποκλειστική της δήλωση στο LIVENEWS, η Ιωάννα ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα από τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

«Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε».

Το σοκ από την είδηση ότι εντελώς αναπάντεχα, 10 μήνες μετά την επίθεση, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μιλήσει, ήταν μεγάλο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share