Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Έγκυος 4 μηνών η 25χρονη! (Video)

Άφαντος ο δράστης - Η περίεργη υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών

13 Απριλίου 2021 09:24
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Έγκυος 4 μηνών η 25χρονη! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Στον Ευαγγελισμό συνεχίζει να νοσηλεύεται η 25χρονη που καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Κυψέλη κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είναι και έγκυος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δέσποινας Βλεπάκη στο Open, φέρει εγκαύματα στα χείλη και στο πρόσωπο.

Η κατάστασή της, δεν χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι ακόμα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ δεν έχουν πάρει «κατάθεση» από την 25χρονη για το πώς έγινε το περιστατικό.

Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές αναμένεται να πάρουν κατάθεση από την κοπέλα, όταν θα είναι σε θέση να μιλήσει για να διαλευκανθεί η υπόθεση, που θυμίζει πολύ την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η Ιωάννα μετά τη «συγγνώμη» της 36χρονης - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα» (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Στην άρνηση της Ιωάννας, της άτυχης κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, προσκρούει η προσπάθεια της κατηγορούμενης να εμφανισθεί μεταμελημένη και να ζητήσει συγγνώμη.

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η 36χρονη ζήτησε συγγνώμη, δήλωσε μεταμέλεια για τις πράξεις της ενώπιον της ανακρίτριας και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω… Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης. Θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ».

«Ψεύτικες λέξεις»

Σε αποκλειστική της δήλωση στο LIVENEWS, η Ιωάννα ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα από τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

«Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε».

Το σοκ από την είδηση ότι εντελώς αναπάντεχα, 10 μήνες μετά την επίθεση, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μιλήσει, ήταν μεγάλο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share