Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Μακρινίτσα - Θρήνος στο «τελευταίο αντίο» για τα δύο αδέλφια που δολοφονήθηκαν (photo-video)

Σε λευκό φέρετρο η 28χρονη

7 Απριλίου 2021 11:33
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Μακρινίτσα - Θρήνος στο «τελευταίο αντίο» για τα δύο αδέλφια που δολοφονήθηκαν (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στη Μακρινίτσα με το γοερό κλάμα των δύο απαρηγόρητων γονιών να ακούγεται μόνο στη νεκρική σιγή που επικρατούσε σήμερα το πρωί , στις κηδείες των δύο αδικοχαμένων νέων, που έπεσαν νεκροί από το μαχαίρι του 31χρονου.

Σήμερα, το χωριό όλο θρηνεί και όταν στη Μακρινίτσα έφτασαν οι σοροί των δύο νέων, μέσα στα φέρετρα που κουβαλούσαν στα χέρια τους οι φίλοι τους και συγγενείς τους, ράγισαν και οι πέτρες από τον οδυρμό και το γοερό αναπάντητο «γιατί» που ήταν στα χείλη όλων.

Κηδεία των δύο δολοφονηθέντων παιδιών στην Μακρινίτσα

Κηδεία των δύο παιδιών στην Μακρινίτσα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Μακρινίτσα

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Άρχισε να με χτυπάει... Έτρεξε ο γιος μου και τον κάρφωσε με το μαχαίρι» - Ανατριχιαστική περιγραφή των γονιών

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή των γονιών των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους άδικα στην Μακρινίτσα Πηλίου, ο κ. Απόστολος και η κ. Αθανασία Τσάπα, οι οποίοι περιέγραψαν στην κάμερα του Mega τις τραγικές στιγμές που έζησαν.

«Πολύ δύσκολες ώρες για εμάς. Σε λίγη ώρα είναι η κηδεία. Το είχε προμελετημένο το έγκλημα αυτός. Απειλούσε μπροστά και στην αστυνομία ότι θα χυθεί αίμα και θα θρηνήσουμε θύματα. Αυτό έγινε την προηγούμενη Πέμπτη. Είπα στον αστυνόμο να το καταγράψει, την απειλή», είπε ο κ. Απόστολος.

«Όταν ήρθε αυτός σπίτι είπα στο σύζυγό μου να μείνει μέσα στο δωμάτιο να προφυλάξει το παιδάκι, να μη βγει και είπα ότι θα αντιμετωπίσω εγώ την κατάσταση. Οι αστυνομικοί τον γνώριζαν, είχαμε ενοχλήσει πολλές φορές. Εκείνη την ημέρα πήρε την κόρη μου τηλέφωνο και της είπε να κατεβάσει το παιδί στο δρόμο για να το δει.

Η κόρη μου αρνήθηκε και του είπε ότι δε θα δει το παιδί αφού είναι σε αυτή την κατάσταση, και αυτός της είπε ότι θα έρθει από το σπίτι. Η κόρη μου του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία και της είπε να την καλέσει αν προλάβει.

Τρέξαμε να κλειδώσουμε πόρτες, η κόρη μου καλούσε την αστυνομία, και σε κλάσματα δευτερολέπτου τον είδα στην πόρτα. Πετούσε πέτρες και ξύλα για να σπάσει το τζάμι. Ήταν να κατατεθούν χτες τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά το παιδί το έβλεπε ακόμα. Εχτές τον έπιασε το αμόκ, μπήκε από την κάτω πόρτα. Είχε κατατεθεί αίτημα για τον εγκλεισμό του και είχε και φαρμακευτική αγωγή που δεν την ακολουθούσε», εξήγησε η κ. Αθανασία.

«Δεν ξέρω γιατί τόσο μίσος, την ζήλευε υπερβολικά. Από ζήλια έγιναν όλα», είπε ο πατέρας των δύο αδικοχαμένων νέων παιδιών.

«Εγώ ήμουν στην εσωτερική σκάλα τον είδα που ήταν αφηνιασμένος και ήθελα να τον καθησυχάσω. Τον ρώτησα αν θέλει να μιλήσουμε και έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να με χτυπάει. Έχω ένα βαθύ τραύμα στο χέρι από το μαχαίρι. Η κόρη μου ήταν πάνω.

Τον άκουσε να λογομαχεί με εμένα και ήρθε κάτω η κόρη μου και τότε άφησε εμένα και άρπαξε την κόρη μου. Σε κάποια στιγμή βγήκε έξω. Είχε ειδοποιηθεί ο γιος μου για το τι συνέβαινε και έτρεξε να μας προστατεύσει. Και αυτό παραφυλούσε και τον κάρφωσε με το μαχαίρι στην αυλή. Το παιδί ήταν κλεισμένο στο δωμάτιο με τον παππού του», περιέγραψε η κ. Αθανασία.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για την ανάπαυση το παιδιών μας, τίποτα άλλο», είπε ο πατέρας των δύο παιδιών συντετριμμένος.

Με ψυχιατρικό ιστορικό ο δράστης στην Μακρινίτσα: Δεν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο δημοσιογράφος του «MagnesiaNews.gr», Δημήτρης Καρεκλίδης και ο δικηγόρος του δράστη της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα, Δημήτρης Βούλγαρης για το τραγικό συμβάν και το ιατρικό ιστορικό του δράστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share