Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βοήθεια, σώστε με! Έχει έρθει να μας σκοτώσει» - Τα δραματικά λεπτά της γυναίκας πριν την σφάξει ο πρώην σύζυγός της

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Μακρινίτσα

6 Απριλίου 2021 09:46
«Βοήθεια, σώστε με! Έχει έρθει να μας σκοτώσει» - Τα δραματικά λεπτά της γυναίκας πριν την σφάξει ο πρώην σύζυγός της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Μακρινίτσα και τα δραματικά λεπτά της γυναίκας πριν την σφάξει ο πρώην σύζυγός της: «Βοήθεια, σώστε με! Έχει έρθει να μας σκοτώσει»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη πήγε στο σπίτι της οικογένειάς της όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της, στον οποίο η οικογένεια της γυναίκας είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα.

Ο δράστης κατάφερε αρκετές μαχαιριές στα δύο αδέλφια. Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του επί τόπου ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βόλου όπου και υπέκυψε στα τραύματά τις παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη.

Ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τελικά τον εντόπισε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε άλλο χωριό του Πηλίου, όπου και συνελήφθη.

«Βοήθεια, σώστε με! Έχει έρθει να μας σκοτώσει»

Σοκάρει το δραματικό τηλεφώνημα του θύματος στην αστυνομία που δημοσιεύει το thenewspaper: «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα που σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι και ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο του δράματος, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θεωρεί όταν αν έφτανε νωρίτερα στο σημείο τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο και ο μεγαλύτερος αδελφός της στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 31χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε εμπλακεί στο παρελθόν, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό να νοσηλεύθηκε πρόσφατα σε ψυχιατρική κλινική. Ο δράστης του διπλού φονικού οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share