Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Καλείται να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα ως ύποπτος για έναν βιασμό

Ραγδαίες οι εξελίξεις!

3 Απριλίου 2021 10:33
Πέτρος Φιλιππίδης: Καλείται να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα ως ύποπτος για έναν βιασμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καλείται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Ο γνωστός ηθοποιός, ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέστηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Η κλήτευσή είναι για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Πέτρος Φιλιππίδης - Οι κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού

Σύμφωνα με όσα έχουν υποστηρίξει οι καταγγέλλουσες και μάρτυρες που έχουν καταθέσει στον εισαγγελέα, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να υποσχόταν στα θύματά του ότι θα τα βοηθούσε επαγγελματικά και εκμεταλλευόμενος τη θέση ισχύος του προέβαινε σε σεξουαλικές επιθέσεις. Και οι τρεις γυναίκες λέγεται έχουν ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής και αναζητούσαν εργασία.

Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες

Πιο αναλυτικά, τον Φεβρουάριο του 2010 φέρεται να τελέστηκε η πρώτη από τις καταγγελλόμενες απόπειρες βιασμού από τον ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα έχει περιγράψει ότι το 2010 βρέθηκε στο καμαρίνι του για να συζητήσουν για έναν ρόλο και εκείνος της επιτέθηκε ρίχνοντάς την στον καναπέ και επιχείρησε να τη βιάσει. Το θύμα πάλεψε για αρκετή ώρα με τον ηθοποιό και τελικά κατάφερε να ξεφύγει.

Άλλη γυναίκα, έχει καταθέσει πως το 2014 δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού, ο οποίος είχε προσφερθεί να τη μεταφέρει, μετά από ραντεβού για δουλειά. Η τρίτη φέρεται να έχει περιγράψει στην κατάθεσή της ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2008 από τον πρωταγωνιστή μέσα στο θέατρο, όπου είχε πάει ψάχνοντας δουλειά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχει το δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί. Οι εξηγήσεις μπορούν να δοθούν είτε αυτοπροσώπως είτε διά γραπτού υπομνήματος προς τον εισαγγελέα, ο οποίος στη συνέχεια θα αποφανθεί αν τα στοιχεία επαρκούν ή όχι για την άσκηση ποινικής δίωξης.

"Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας - Η κόκα είναι κακό φάρμακο" - Ελένη Τζώρτζη για Φιλιππίδη

Η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη με ανάρτησή της κατακεραυνώνει τον Πέτρο Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του. «Καταπέλτης» για τον Πέτρο Φιλιππίδη υπήρξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο καταγγελλόμενο από τον Γιώργο Ψάλτου περιστατικό ξυλοδαρμού, με τον αγαπημένο ηθοποιό να το επιβεβαιώνει, αφού τονίζει πως ήταν μπροστά.

Η ανάρτησή της αναφέρει:

Άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου για τον γλίτσα.

Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσόγλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζί, από την ανάγνωση μέχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση , όποτε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτός μαδάει το πουλί του δείχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό.

Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιός ήμουνα για να μαδάει το μ@… του.

Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά άπλα του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (οπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με κατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιός” προσπάθησε να αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια.

Όπως ακούω τώρα και τυχερή στάθηκα. Γιατί θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share