Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καταπέλτης» για Φιλιππίδη ο Σκιαδαρέσης: «Ήμουν μπροστά στο ξύλο που έριξε»

«Καίει» τον ηθοποιό μετά την νέα καταγγελία

26 Φεβρουαρίου 2021 11:12
«Καταπέλτης» για Φιλιππίδη ο Σκιαδαρέσης: «Ήμουν μπροστά στο ξύλο που έριξε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Καταπέλτης» για τον Πέτρο Φιλιππίδη υπήρξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο καταγγελλόμενο από τον Γιώργο Ψάλτου περιστατικό ξυλοδαρμού, με τον αγαπημένο ηθοποιό να το επιβεβαιώνει, αφού τονίζει πως ήταν μπροστά.

Μιλώντας στο Mega, ο ηθοποιός -ο οποίος ήταν παρών την ώρα του συμβάντος- έκανε λόγο για ανεξήγητη έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον τελευταίο να επιτίθεται στον ηθοποιό και τους συνεργάτες τους να σπεύδουν την ύστατη στιγμή για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Καίει» τον ηθοποιό η νέα μαρτυρία του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως, αν κληθεί, θα καταθέσει στις Αρχές. «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Πάντως, ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πλευρά του απαντά με εξώδικο, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς.

"Ξέσπασε" ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Είχαμε τους ''γιατί τώρα;'' και τώρα έχουμε τους ''δεν το προκάλεσα''»

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί έχουν κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για συναδέλφους τους που τους έχουν παρενοχλήσει.

Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης "ξέσπασε" για τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες και ειδικά για τα άτομα που κάνουν κάποιες απρεπές ερωτήσεις.

Απάντησε για τις καταγγελίες μέσα από ανάρτηση.

Καταγγελίες: Το ξέσπασμα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Ειδικότερα tα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα σχολίασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με μια ανάρτηση του, ο ηθοποιός μάλιστα μη μπορώντας να κρύψει τα νεύρα του.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε όσους δεν έτυχε να βιώσουν ένα άσχημο περιστατικό στο χώρο τους λέγοντας «δεν το προκάλεσα».

Η ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: “Είχαμε τους «γιατί τώρα;» και τώρα μας προέκυψαν οι «δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε». Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει για τον ρόλο του ''Φατσέα''».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τις καταγγελίες.

Μάλιστα την ίδια άποψη είχε και ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος φανερά νευριασμένος με όσους παίρνουν θέση λέγοντας πως δεν του έτυχε κάτι αντίστοιχο έκανε την εξής ανάρτηση.

“Αμάν πια με τους/τις «εμένα δεν μου συνέβη». Nobody gives a sh@t about you ladies & gents!”.

Απαντούν στις καταγγελίες και άλλοι ηθοποιοί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share