Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: 8χρονος πέθανε μετά την αεροδιακομιδή από την Κάρπαθο

Τραγωδία στο νησί

30 Μαρτίου 2021 21:45
Σοκ στην Κρήτη: 8χρονος πέθανε μετά την αεροδιακομιδή από την Κάρπαθο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί μια τραγωδία στην Κρήτη, με έναν 8χρονο να πεθαίνει μετά την αεροδιακομιδή του από την Κάρπαθο σήμερα (30/3) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κρήτη: Οι πρώτες πληροφορίες για το θάνατο του 8χρονου

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίθηκε σοβαρή και καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τους εκεί γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Έτσι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο 8χρονος διεκομίσθη στο ΠαΓΝΗ με super puma.

8χρονος πέθανε στην Κρήτη

Ο 8χρονος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 8 το πρωί, με ένα ακραίο περιστατικό να λαμβάνει τόπο επίσης στο νησί.

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Μετά τον ιερέα και την παπαδιά, πέθανε και ο γιος από κορωνοϊό

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία για την οικογένεια του παπά από τον Ευαγγελισμό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη, καθώς τη νύχτα κατέληξε από τις επιπλοκές του κορωνοϊού και ο 47χρονος γιος του.

Ο άτυχος άνδρα όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, όπως είχε γράψει το Cretalive. Πρόκειται για το τρίτο άτομο της οικογένειας που χάνει τη μάχη, αφού τόσο ο ιερέας πατέρας του όσο και η μητέρα του έφυγαν λίγες ημέρες πριν από τη ζωή χτυπημένοι από το φονικό ιό.

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη

Σημειώνεται ότι ο πρώτος θάνατος που είχε καταγραφεί στην οικογένεια ήταν αυτός της κουνιάδας του ιερέα, ενώ το χωριό συνολικά μετά πέντε θανάτους εξαιτίας της πανδημίας. Το χωριό είναι συγκλονισμένο από την εξέλιξη αυτή, θρηνεί ήδη τους νεκρούς που έφυγαν, ενώ στις 12 το μεσημέρι ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον 47χρονο.

Κορωνοϊός: Νεκρός 44χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα!

Κατέληξε ένας 44χρονος πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος έδινε μάχη με τον κορωνοϊό για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 44χρονος παρά το ότι δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη, ενώ τη θέση του στη ΜΕΘ πήρε ένας 70χρονος.

Η απώλεια του 44χρονου πατέρα ανεβάζει τον αριθμό των θανάτων στην Κοινότητα της Μαλεσίνας στους 10 μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ συνολικά στη Φθιώτιδα μετρούν 60 θανάτους από κορωνοϊό.

Νεκρός από κορωνοϊό 44χρονος

Για την περίπτωση της Μαλεσίνας, όπου είχαμε ασύμμετρη διασπορά και μετάδοση του θανατηφόρου ιού, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share