Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο!

29 Μαρτίου 2021 13:39
Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε γήπεδο ποδοσφαίρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρήτη: Άγιο είχε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου το οποίο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε μέσα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς!

Το ατύχημα έγινε την Κυριακή και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, το αυτοκίνητο έχει ντεραπάρει και έχει καταλήξει στο τέρμα του γηπέδου.

Άγνωστο παραμένει πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Τροχαίο Κρήτη γήπεδο

Τροχαίο Κρήτη

Κρητη: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Νεκρός ο 26χρονος Αρσένιος Κωνσταντίνου

Την Τρίτη (30/3) συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Αρσένιο Κωνσταντίνου από τη Δευτερά, που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου (27/3).

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη, στις 15:00 μ.μ., στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στη Δευτερά.

Ο απρόσμενος χαμός του Αρσένιου βύθισε στο πένθος την κοινότητα της Δευτεράς, με τους φίλους του να μιλούν για ένα άνθρωπο «διαμάντι», με ζωντάνια και χιούμορ.

Πανελλήνιο σοκ: Πέθανε στα 42 του ο Κωνσταντίνος Λάμπης

Νεκρός ο 26χρονος Αρσένιος Κωνσταντίνου

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Ενδεικτική και η ανάρτηση των Λαϊκών Οργανώσεων «ΔΟΞΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ», όπου αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής προ μερικών ετών ο 26χρονος:

«Στο άκουσμα του χαμού σου μαύρισε το χωριό και οι καρδίες όσων είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν. Τόσο άδικα και απρόσμενα έφυγες για την γειτονιά των αγγέλων. Υπόδειγμα νέου, γεμάτος χαρά και αγάπη για όλους. Σε ευχαριστούμε λεβέντη που μας τίμησε τη φανέλα του Σωματείου μας. Αιωνία σου η μνήμη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια σου σε αυτές τις δύσκολες ώρες.»

Νεκρός ο 26χρονος Αρσένιος Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 9.25 το πρωί χθες (27/03/2021).
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 26χρονος οδηγούσε αγωνιστική μοτοσικλέτα σε ανοικτό χώρο σε περιοχή του χωριού Κόρνος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη αγωνιστική μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 27χρονος, κάτοικος επαρχίας Λευκωσίας.

Από τη σύγκρουση, οι δύο μοτοσικλέτες ανατράπηκαν, με αποτέλεσμα οι οδηγοί οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά, να μεταφερθούν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του 26χρονου, ενώ ο 27χρονος υπέστη κατάγματα στο πόδι και στην κάτω γνάθο και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share