Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Ριφιφί στο Ψυχικό: Κατάθεση «φωτιά»! «Με πίεζε να πάρω...» (Video)

Τι εκλάπη από τις θυρίδες βάσει των καταθέσεων των θυμάτων - Τι λέει η πεθερά και η κουνιάδα του 58χρονου κατηγορούμενου

30 Μαρτίου 2021 13:37
Ριφιφί στο Ψυχικό: Κατάθεση «φωτιά»! «Με πίεζε να πάρω...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα που φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τον 58χρονο που κατηγορείται για το ριφιφί σε τέσσερις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, ήταν αποκαλυπτική στην κατάθεσή της.

Η γυναίκα είναι ενδυματολόγος και είχε γνωρίσει τον 58χρονο πριν από μερικά χρόνια, όταν εκείνος την είχε προσεγγίσει για να την πείσει να συνεργαστούν. Για το ριφιφί στο Ψυχικό και τη διάρρηξη των θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας η γυναίκα δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Η ενδυματολόγος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση μέσα από τις πολλές συνομιλίες που είχε με τον κατηγορούμενο. Οι αρχές, πάντως, θεωρούν πως δεν γνωρίζει τίποτα για το ριφιφί στις θυρίδες στο Ψυχικό, αφού δεν προέκυψε το παραμικρό από την έρευνα που έγινε.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, με τον 58χρονο γνωρίστηκε πριν από μερικά χρόνια, όταν την προσέγγισε για να συνεργαστούν σε θεατρική παράσταση, όπου εκείνη θα αναλάμβανε το ενδυματολογικό κομμάτι. Στην αρχή της γνωριμίας τους, όπως κατέθεσε, ο 58χρονος της είχε συστηθεί ως άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Περνώντας, όμως, ο καιρός, δεν ήξερε πια πότε της έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Με πίεζε να πάρω δάνειο»

Η γυναίκα αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι ο 58χρονος την πίεζε να πάρει δάνειο ύψους 700.000 ευρώ στο όνομά της και τον ίδιο ως εγγυητή. Της είχε πει ότι ήθελε να λεφτά γιατί σχεδίαζε να αλλάξει σπίτι και εκείνο που επρόκειτο να αγοράσει έκανε σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η ενδυματολόγος, όμως, αρνήθηκε γιατί, όπως κατέθεσε, μήπως μπλέξει αν εκείνος δεν της έδινε τα χρήματα για τις δόσεις του δανείου.

Στην κατάθεσή, η γυναίκα δήλωσε άγνοια για την υπόθεση με τις θυρίδες, τόνισε πως δεν γνώριζε καν ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε θυρίδα στην τράπεζα και πως έμαθε για τη σύλληψή του από τα ΜΜΕ.

Τι εκλάπη από τις θυρίδες βάσει των καταθέσεων των θυμάτων

Το περιεχόμενο των "χρυσών" θυρίδων σύμφωνα με τα θύματα της διάρρηξης.

Τι λέει η πεθερά και η κουνιάδα του 58χρονου κατηγορούμενου

«Το παιδί μου δεν ξέρει τίποτα. Η κόρη μου είναι αθώα, ο κόσμος είναι κακός»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share