Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ψυχικό: Αρνείται τα πάντα ο 58χρονος για το ριφιφί στις θυρίδες

Τι ισχυρίζεται στην πρώτη του αντίδραση;

26 Μαρτίου 2021 09:28
Ψυχικό: Αρνείται τα πάντα ο 58χρονος για το ριφιφί στις θυρίδες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μπορεί τα στοιχεία να «καίνε» τον 58χρονο συλληφθέντα για όσα έγιναν στο Ψυχικό, με το «χρυσό» ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα.

Ο ίδιος υπενθυμίζεται, ότι κατείχε και θυρίδα στο ίδιο τραπεζικό κατάστημα και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές βιολογικό υλικό του εντοπίστηκε σε σημείο διαρρηγμένης θυρίδας επιτρέποντας την ταυτοποίησή του.

Ψυχικό: Η πρώτη αντίδραση του 58χρονου για τις κατηγορίες

Στην πρώτη αντίδρασή του, μέσω του δικηγόρου του, ο 58χρονος κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ σήμερα αναμένεται η απολογία του.

Μέχρι στιγμής, η σύζυγός του δεν έχει μιλήσει καθόλου μαζί του, με την ίδια να διαμαρτύρεται για το γεγονός, ενώ αρνείται ότι κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των θυρίδων ήταν πελάτες της.

Τέτα Καμπουρέλη για την σύλληψη του συζύγου της: «Πιστεύω στην αθωότητα του...» (Video)

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Live News, μετά την σύλληψη του συζύγου της με κατηγορίες σε βάρος του για τη διάπραξη τεσσάρων διαρρήξεων και μίας απόπειρας ληστεία σε θυρίδες τράπεζας.

Η γνωστή αισθητικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου κι έχει την στήριξη της οικογένειάς μου.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Τα πηγαίνω στην δουλειά μου γιατί προσπαθούμε να σωθούμε με κάποιο τρόπο, να επιβιώσουμε. Θέλω λίγο να ηρεμήσω και να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου.

Τα έχουν ξεσηκώσει όλα, έχουν βγάλει air condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι καθώς και το μαγαζί ψάξανε μες στον κόσμο. Δεν έχουν βρεθεί στοιχεία πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και τρία σουγιαδάκια που έχουμε πάρει από νησιά κι από το Μοναστηράκι με ένα ευρώ.

Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία.

Φυσικά δέχτηκε ο σύζυγός μου κι έδωσε δείγμα DNA. Μα είναι αθώος ο άνθρωπος μου και πραγματικά στηρίζουμε όλη η οικογένεια και μας στηρίζουν οι φίλοι κι οι πελάτισσές μου.

Ευτυχώς. Χρειάζονται την στήριξη. Τώρα αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι μου. Είναι χάλια. Νια ήρθαν πρώτα στο μαγαζί μαζί με εισαγγελέα. Με κόσμο φυσικά και δεν μου έλεγαν και γιατί. Μετά ήρθαν και σπίτι και μετά πήγα εγώ στην ΓΑΔΑ κι έμαθα.

Μίλησα μαζί του, προσπαθεί κι αυτός, είναι συνέχεια με τους δικηγόρους. Τον είδα μια φορά μόνο προχθές. Δεν με αφήνουν Πιστεύω στην αθωότητά του, θα δείτε θα αθωωθεί. Θα περιμένουμε και την αυριανή ημέρα και θα αποφασίσουν οι δικηγόροι. Εμένα μου είπε η αστυνομία ότι δεν ισχύει ότι μία εκ των γυναικών που είχαν θυρίδα ήταν πελάτισσά μας στο μαγαζί.» κατέληξε η Τέτα Καμπουρέλη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share