ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26/03)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26/03)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 26/03! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” του Open. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: Έρχεται… για να μείνει η άνοιξη

Καιρός σήμερα: Η άνοιξη φαίνεται πως έρχεται… για να μείνει στην χώρα μας, αφού τα φαινόμενα σήμερα (26/3) θα περιοριστούν και η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει άνοδο.

Έτσι, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα υπάρχει στην Πελοπόννησο και στην Κεντρική Στερεά. Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -7 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 13, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο από 0 έως 13, στην Ήπειρο από -2 έως 13, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 3 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 12, στις Κυκλάδες από 4 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 12 και στη Κρήτη από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς έως βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το πρωί αλλά και το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 01) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στην Θράκη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 02) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 και στα βόρεια ηπειρωτικά έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια και γρήγορα αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 02) έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες με ασθενείς τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι 4 με 5 και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου