Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρήτη: Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο σπίτι της στο Ρέθυμνο

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο χωριό Αστέρι Ρεθύμνης νωρίς το πρωί της Δευτέρας

22 Μαρτίου 2021 12:50
Κρήτη: Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο σπίτι της στο Ρέθυμνο

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Ρέθυμνο μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο χωριό Αστέρι Ρεθύμνης με τη γυναίκα να εντοπίζεται χωρίς τις αισθήσεις από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τις φλόγες. Στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ. Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα. Παράλληλα, δείτε εδώ τις σπαρακτικές στιγμές στο τελευταίο αντίο του 3χρονου Ζαχαρία.

Νεκρός από κορωνοϊό 44χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα!

Κατέληξε ένας 44χρονος πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος έδινε μάχη με τον κορωνοϊό για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 44χρονος παρά το ότι δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη, ενώ τη θέση του στη ΜΕΘ πήρε ένας 70χρονος, τη στιγμή που ο αριθμός των διασωληνωμένων έχει φτάσει στους 672!

Η απώλεια του 44χρονου πατέρα ανεβάζει τον αριθμό των θανάτων στην Κοινότητα της Μαλεσίνας στους 10 μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ συνολικά στη Φθιώτιδα μετρούν 60 θανάτους από κορωνοϊό.

Νεκρός από κορωνοϊό 44χρονος

Για την περίπτωση της Μαλεσίνας, όπου είχαμε ασύμμετρη διασπορά και μετάδοση του θανατηφόρου ιού, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share