Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι (Video)

Συναγερμός στην πυροσβεστική

21 Μαρτίου 2021 17:34
Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο ανακύκλωσης που βρίσκεται στον κόμβο του Σχηματαρίου. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα με δεκατέσσερις άνδρες.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, λίγο μετά τις 4:00΄ το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου ανακύκλωσης και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του LamiaReport, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής από τη Βοιωτία και την Εύβοια. Επίσης, μεγάλη πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο (Video)

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Ξυλάδικα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ακόμα μια τραγωδία είχαμε πριν λίγες μέρες και στη Κόρινθο, με γυναίκα να χάνει τη ζωή της μετά από φωτιά που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το OPEN, εντός του κτιρίου βρέθηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, τα τρία εκ των οποίων είχαν, δυστυχώς, αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Γίνεται λόγος για τρεις άνδρες, πιθανών μετανάστες, 35 -40 ετών οι οποίοι είχαν βρει κατάλυμα στο εν λόγω κτίριο. Όπως δείχνουν όλα, τα τέσσερα άτομα είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν και φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

«Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν 3 άτομα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μικρής έκτασης, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Πίψου στη Θεσσαλονίκη. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα» σημειώνεται στην ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share