Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πυρκαγιά στην Θέρμη (Video)

Σπίτια σε κοντινό χωριό έχουν μείνει χωρίς ρεύμα

17 Μαρτίου 2021 17:29
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πυρκαγιά στην Θέρμη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes.gr, η φωτιά ξεκίνησε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε αποθήκη με κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ, ιδιοκτησίας εργολάβου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν για την κατάσβεση της, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Ενώ, τραγωδία είχαμε τις προηγούμενες ημέρες με τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Ξυλάδικα

Εδώ και λίγη ώρα σπίτια στο χωριό Ταγαράδες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων για λόγους ασφαλείας, αλλά και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συναγερμός στο Περιστέρι: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα

Περιστέρι: Συναγερμός σήμανε στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Μαρτίου όταν ξέσπασε δυνατή φωτιά σε διαμέρισμα της περιοχής.

Σημειώνεται ότι στη Λέσβο σημειώθηκε μία τραγωδία όπου ένας άνδρας "έχασε" τη ζωή του όταν τυλίχτηκε στις φλόγες σε μία αγροικία.

Φωτιά ξέσπασε στο Περιστέρι.

Περιστέρι: Το χρονικό του περιστατικού

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/3) στην Πυροσβεστική για φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Η φωτιά ξέσπασε επί της οδού Ανδριανουπόλεως και τα αίτια της μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδύνευσαν άνθρωποι, ούτε διπλανά διαμερίσματα. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα και η φωτιά κατεσβέσθη νωρίς το πρωί.

Συναγερμός στη Ραφήνα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο

Συναγερμός επικρατεί στη Ραφήνα, αφού μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (10/3) λίγο μετά τις 17:30 σε παλιό εργοστάσιο κεραμικών.

Φωτιά στη Ραφήνα: Οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με το irafina.gr, το παλιό εργοστάσιο που βρίσκεται στη Διασταύρωση της Ραφήνας παραπλεύρως της Λεωφόρου Μαραθώνος έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Στο σημείο βρίσκονται τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Νέας Μάκρης, ενώ σπεύδουν και υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, ενώ προ ημερών φωτιά ξέσπασε στο Αιγάλεω.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share