Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: "Την είδα στην ερημιά και..." - Η νέα μαρτυρία και τα ηλεκτρονικά ίχνη!

Συνεχίζεται το θρίλερ!

20 Μαρτίου 2021 11:53
Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Έντονη ανησυχία προκάλεσαν τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" για τα ηλεκτρονικά ίχνη της αγνοούμενη.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" απευθύνθηκε σε Εγκληματολόγο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστή ψηφιακών πειστηρίων, προκειμένου να εντοπίσει το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Άρτεμης Βασίλη.

Ο Βασίλης Γεωργόπουλος, είπε:

"Η οικογένεια μετά από δική σας πρωτοβουλία με εξουσιοδότησε να ερευνήσω τις δυο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα τάμπλετ που χρησιμοποιούσε η Άρτεμις, με σκοπό να εντοπιστούν τα τελευταία ηλεκτρονικά της ίχνη. Η κοπέλα είχε συνδέσει το κινητό με το gmail της. Στην έρευνά μου διαπίστωσα ότι κάποιος έσβησε όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη από το λογαριασμό της, εξαφανίζοντας και χρήσιμα για την έρευνα, στοιχεία του κινητού της."

Σε ερώτηση της Νικολούλη για το αν μπορούν αυτά να ανακτηθούν, ο ίδιος απάντησε:

"Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες από την αρμόδια αστυνομική Αρχή, γιατί έχουν ήδη περάσει πέντε μήνες από την εξαφάνιση και στους έξι τα αρχεία αυτά σβήνονται…"

Συγκλονίζει νέα μαρτυρία για την 19χρονη

Μία νέα μαρτυρία προκάλεσε και πάλι κινητοποίηση. Μάρτυρες ισχυρίζονται πως είδαν μία κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά και ενδυμασία με την αγνοούμενη μία ημέρα μετά την εξαφάνισή της.

"Επιστρέφαμε Σάββατο απόγευμα με το σύζυγό μου από την Ανάβυσσο και είδαμε έξω από ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο μία κοπέλα. Φορούσε άσπρα αθλητικά παπούτσια, σκούρο παντελόνι και ανοιχτόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο. Είχε και μία σκουρόχρωμη τσάντα πλάτης. Φαινόταν κουρασμένη και χαμένη. Μας έκανε εντύπωση γιατί περπατούσε μόνη της στην ερημιά στην περιοχή Κίτσι στο Κορωπί", ανέφεραν.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η εκπομπή βρέθηκε στον τόπο που υπέδειξαν οι μάρτυρες με τον πατέρα της αγνοούμενης. Ανέφερε πως η κοπέλα συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο σε κοντινή απόσταση.

Κατά τη διάρκεια που το "Τούνελ" έκανε έρευνα στον τόπο μαζί με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη -διαβάστε εδώ τι είχε πει για την εξαφάνιση- και το δικηγόρο της οικογένειας Σταύρο Γεωργίου, ένας ακόμη μάρτυρας ήρθε για να ενώσει ένα κομμάτι του περίπλοκου αυτού παζλ.

Κάτοικοι της περιοχής έδειξαν στην εκπομπή το παλιό λατομείο που υπάρχει στον ίδιο χώρο και που δεν έχει ερευνηθεί. Μετά το "Τούνελ", τον τόπο ερεύνησε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στον εντοπισμό πτωμάτων, ο Δημήτρης Καρανταλής, διευθυντής εταιρίας φύλαξης και ερευνών – συνεργάτης του ΟΦΚΑΘ.

"Ερευνήσαμε τους εξωτερικούς χώρους γύρω από το εργοτάξιο και το λατομείο χωρίς αποτέλεσμα. Στους εσωτερικούς δεν μπορέσαμε να μπούμε γιατί δεν έχουμε δικαιοδοσία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share