Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ στα Σεπόλια: "Έχασε" τη ζωή της η γυναίκα παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού

Μεγάλη τραγωδία

19 Μαρτίου 2021 17:07
Σοκ στα Σεπόλια:

Σεπόλια: Σοκ προκαλεί ένα γεγονός που έγινε στα Σεπόλια όπου μια γυναίκα φαίνεται πως παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 18 Μαρτίου στην Πάτρα μία γυναίκα απειλούσε να πέσει από το σπίτι της ενώ παράλληλα πετούσε πράγματα έξω από αυτό.

Μεγάλο το ατύχημα.

Σεπόλια: Το χρονικό του περιστατικού

Συρμός του προαστιακού παρέσυρε, πριν από λίγη ώρα, ηλικιωμένη γυναίκα στη συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Δαμβέργη, στα Σεπόλια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένη ενώ πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε ότι πέθανε.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ηλικιωμένη παρέβλεψε σήμανση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1552 (Αθήνα – Χαλκίδα) πλησίον της εξόδου του ΣΣ Αθηνών. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι λόγω μονής γραμμής αναμένονται καθυστερήσεις.

Τροχαίο στη Λιοσίων: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο νεαρός οδηγός - Ποιες είναι οι κατηγορίες που του ασκήθηκαν

Τροχαίο στη Λιοσίων: Από ότι φαίνεται στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο οδηγός που ευθύνεται για το τροχαίο στη Λιοσίων όπου και είπε για ποιο λόγο το έκανε.

Σημειώνεται ότι έπειτα από το τροχαίο που έγινε στη Βουλή αποφασίστηκε να μπει φανάρι στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας στο σημείο του ατυχήματος.

Τροχαίο στη Λιοσίων.

Τροχαίο στη Λιοσίων: Η οδήγηση του στον εισαγγελέα

Ο οδηγός που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην Λιοσίων, με τέσσερις τραυματίες, είναι αντιμέτωπος με σειρά πλημμεληματικών πράξεων.

Ο νεαρός οδηγός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος. Ο κατηγορούμενος, επίσης, είναι αντιμέτωπος και με το πλημμέλημα της οπλοφορίας καθώς, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού, δύο μαχαίρια και ένα γκλομπ.

Τι γίνεται με το τροχαίο.

Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι πρόθεση του ήταν να αυτοκτονήσει.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε αρπάξει μια πολυτελή BMW από το πλυντήριο αυτοκινήτων που το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του , έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά από καταδίωξη. Ο νεαρός όταν αντιλήφθηκε ότι τον καταδιώκουν ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω σε δύο διερχόμενους μοτοσικλετιστές, τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά. Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μη συγκρουσθεί με το αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share