Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάτρα: Γυναίκα απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι της - Πετούσε πράγματα από το σπίτι της

Στο σημείο έσπευσαν οι γείτονες

18 Μαρτίου 2021 23:39
Πάτρα: Γυναίκα απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι της - Πετούσε πράγματα από το σπίτι της

Πάτρα: Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν τις Αρχές διότι μία γυναίκα φώναζε ότι θα πέσει και θα αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες στο Κερατσίνι ένας 15χρονος νεαρός αυτοκτόνησε με τις Αρχές να ερευνούν αν αυτό οφείλεται στα βιντεοπαιχνίδια.

Μεγάλο περιστατικό στην Πάτρα.

Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Σε γειτονιά της Πάτρας επικρατούσε μεγάλος φόβος και ανησυχία όπου μία γυναίκα φώναζε και πετούσε πράγματα στο δρόμο από το σπίτι της ενώ παράλληλα έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ειδικότερα η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημερεύει για ψυχιατρικά περιστατικά όταν την παρέλαβε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.gr, για αρκετή ώρα η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας και απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, εκτόξευε στο δρόμο αντικείμενα μέσα από το σπίτι της.

Οι γείτονες φοβούμενοι μην κάνει πράξη τις απειλές της κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Η επιχείρηση της αστυνομίας

Οι αστυνομικοί είδαν τη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, να φωνάζει και να επιχειρεί να ανέβει στα κάγκελα για να πέσει στο κενό. Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, να βγουν στο μπαλκόνι και να την ακινητοποιήσουν λίγο πριν πέσει στο κενό.

Στο σημείο είχε προλάβει και είχε φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου ανέλαβε τη διακομιδή της.

Έγκλημα στα Πατήσια: Ανατροπή με τη δολοφονία της γυναίκας - Το νέο σενάριο της Αστυνομίας

Ανατροπή μοιάζει να υπάρχει σχετικά με το έγκλημα των Πατησίων, με μια 84χρονη γυναίκα να δολοφονείται άγρια στην οδό Μηλιαράκη 46 και την υπόθεση να έρχεται στο φως σήμερα (8/3) το πρωί, αν και η Αστυνομία επεξεργάζεται διάφορα σενάρια γύρω από το συμβάν.

Την άτυχη ηλικιωμένη βρήκε νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα, ο γιος της, ο οποίος μένει μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές, είπε στους αστυνομικούς ότι κοιμόταν βαριά και όταν ξύπνησε βρήκε νεκρή την μητέρα του.

Στο σημείο έσπευσε η σήμανση και κλιμάκιο από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας προκειμένου να λάβουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα τόσο από την πόρτα και το εσωτερικό του διαμερίσματος, όσο και από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ώστε να διαπιστώσουν πως οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν την ηλικιωμένη.

Έγκλημα στα Πατήσια: Το νέο σενάριο που επεξεργάζεται η Αστυνομία

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της 84χρονης ήταν ασφυκτικός, καθώς βρέθηκε ένα κομμάτι υφάσματος στο στόμα της. Με αυτόν τον τρόπο, εκτιμάται, ότι ο δράστης ή οι δράστες της έκλεισαν το στόμα για να μην ακουστούν οι φωνές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν άκουσαν φασαρία, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο, κάτι που παραπέμπει σε ληστεία μετά φόνου. Ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή και η έρευνα της αστυνομίας θα δείξει τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της οδού Μηλιαράκη.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι η ηλικιωμένη γυναίκα να κατέβηκε στον φούρνο για να ψωνίσει και κάποιος ή κάποιοι να την ακολούθησαν για να τη ληστέψουν. Έτσι, όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, της επιτέθηκαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share