Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός Παναγιώτης Μαντέλης

Τεράστια απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο!

19 Μαρτίου 2021 09:36
Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός Παναγιώτης Μαντέλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μια άσχημη είδηση αφού ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας πενθεί την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, Παναγιώτη Μαντέλη!

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δύο αθόρυβοι καλλιτέχνες έφυγαν.. Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μαντελης που η τελευταία του θεατρική εμφάνιση ήταν στο θέατρο Χατζηχρήστου με την “Μαλενα ” Και ο Βαγγέλης Παππάς χορευτής ηθοποιός που χόρεψε σε πάρα πολλά θέατρα στις επιθεωρήσεις..Καλό τους ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Παναγιώτης Μαντέλης

Δύο αθόρυβοι καλλιτέχνες έφυγαν..Ο ηθοποιός Παναγιωτης Μαντελης με αξιόλογη παρουσία στο θεατρο Και ο Βαγγέλης Παππάς χορευτής ηθοποιός που χόρεψε σε πάρα πολλά θέατρα στις επιθεωρήσεις..Καλό τους ταξιδι

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

Στο προφίλ του ηθοποιού στο facebook πολλοί φίλοι του έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους ενώ το μήνυμα που ξεχωρίζει είναι εκείνο της κόρης του.

Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός Παναγιώτης Μαντέλης

"Έφυγε" από τη ζωή ο χορευτής και χορογράφος, Βαγγέλης Παππάς

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο διότι έφυγε από την ζωή ο χορευτής και χορογράφος Βαγγέλης Παππάς ο οποίος είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα.

Σημειώνεται ότι "έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Στέφανος Μεσσήνης σε ηλικία 78 ετών όπου αρκετοί εξέφρασαν τη θλίψη του για εκείνον.

Μεγάλος θρήνος.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Παππάς

Ο Βαγγέλης Παππάς ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες χορευτές όπου απεβίωσε και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Εκείνος ήταν ηθοποιός, χορευτής και χορογράφος όπου και είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Ο Βαγγέλης Παππάς είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Καστρινό, Φλερύ, Σειλινό και Μεταξόπουλο. Την είδηση του θανάτου του, έκαναν γνωστή, τα παιδιά του μέσω αναρτήσεων τους στα social media.

Πριν από 3 χρόνια, ο Βαγγέλης Παππάς είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο από το 2012. Ο γιος του Βαγγέλη Παππά ζήτησε από τον κόσμο που επιθυμεί αντί για στεφάνια να κάνει δωρεά στο Make A Wish.

Η ανακοίνωση του θανάτου του

«Καλημέρα σήμερα έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ θα θέλαμε αντί για στεφάνια να κάνετε κατάθεση ότι ποσό μπορείτε έστω και 1€ στο MAKE A WISH για τα παιδάκια που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Ευχαριστώ πολύ και να σας έχει ο θεός καλά. Σε κάθε κατάθεση θα πρέπει να αναφέρετε στην αιτιολογία ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΠΑ και το καταθετήριο θα πρέπει να προωθείτε στο email: [email protected] για να εντοπίσουμε την κατάθεση, ώστε να στείλουμε απόδειξη και ευχαριστήριο στον δωρητή», έγραψε ο Κώστας Παππάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share