Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγόρι που βρέθηκε σε βαρέλι - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στο Παίδων του ΠΑΓΝΗ

18 Μαρτίου 2021 18:02
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγόρι που βρέθηκε σε βαρέλι - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση είναι το αγόρι που βρέθηκε μέσα σε ένα βαρέλι όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων στη ΠΑΓΝΗ μετά το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκε και πως βρέθηκε το αγόρι μέσα στο βαρέλι αλλά και οι δύσκολες ώρες που υπήρχαν με την εξαφάνιση του.

Δύσκολη η κατάσταση του αγοριού.

Κρήτη: Η κατάσταση του αγοριού

Το τρίχρονο αγοράκι που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε ένα βαρέλι φαίνεται να είναι σε κρίσιμη κατάσταση όπου έχει οδηγηθεί και διασωληνώνεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ο Διοικητής του νοσοκομείο, Γιώργος Χαλκιαδάκης, είπε ότι η ανταπόκρισή του στην πολλαπλή υποστήριξη που δέχεται με όλα τα μέσα χαρακτηρίζεται φτωχή.

Σε κρίσιμη κατάσταση το αγόρι.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ εμφάνιζε υποθερμία (28 βαθμοί κελσίου) και μυδρίαση. «Τέθηκε άμεσα σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, τοποθετήθηκαν συσκευές επαναθέρμανσης, δόθηκαν τα ενδεδειγμένα αγγειοδραστικά φάρμακα, ενδοφλέβια υγρά, παράγωγα αίματος, καθώς και λοιπή φαρμακευτική αγωγή (αντιβίωση, γαστροπροστασία)», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, αναφέρεται ότι το παιδί βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση των ζωτικών του σημείων, γίνεται κλινικός, εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος των οργανικών συστημάτων και υποστηρίζεται πολλαπλώς, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης συνδρόμου μετά από ανακοπή.

«Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Θρίλερ στην Κω: Ανήλικο αγόρι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του παρ' ολίγον βιαστή του

Κως: Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κω όταν ένα ανήλικο αγόρι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη την στιγμή που παραλίγο να γίνει θύμα βιασμού.

Σημειώνεται ότι στο Μενίδι συνελήφθησαν δύο άνδρες όταν μέθυσαν και βίασαν δύο κοπέλες που είχαν μεταξύ τους συγγενική σχέση.

Αγόρι γλίτωσε από τον βιαστή του.

Κως: Το χρονικό του περιστατικού

Η Κως ανάστατη από την υπόθεση με θύμα ένα ανήλικο παιδί. Ο εφιάλτης του εκτυλίχθηκε μέσα σε σκήνη, με τις φωνές του να προκαλούν μεγάλη κινητοποίηση…

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, σε εμβόλιμη συνεδρίαση την 22α Μαρτίου 2021, θα καθίσει ένας Ιρακινός, προσωρινά κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών, για απόπειρα βιασμού από κοινού, απόπειρας πραγματοποίησης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 14 έτη από κοινού και για πορνογραφία ανηλίκων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Ο κατηγορούμενος, την 1η Οκτωβρίου 2019 περί ώρα 11:00 στην περιοχή Πυλί στο Κ.Υ.Τ. Κω, εντός σκηνής, αποπειράθηκε από κοινού με άλλο πρόσωπο και συγκεκριμένα με έναν ανήλικο, να εξαναγκάσει με σωματική βία έτερο ανήλικο ηλικίας 12 ετών, σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

‏Κατείχε δε στο κινητό του τηλέφωνο υλικό παιδικής πορνογραφίας (video και φωτογραφίες) με ανηλίκους που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, το οποίο είχε παραγάγει με το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο και είχε διαμοιραστεί με άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, τα παραπάνω προκύπτουν από την λεπτομερή εξιστόρηση του ανήλικου παθόντος, ο οποίος εκθέτει ότι την 1η Οκτωβρίου 2019, έφυγε από το κοντέινερ όπου διαμένει μέσα στο χώρο του ΚΥΤ Κω για να περπατήσει και να πάει να πάρει ένα φίλο του για να πάνε στο σχολείο και πέρασε μπροστά από τη σκηνή που διαμένει ο κατηγορούμενος.

Γλίτωσε ένα ανήλικο αγόρι.

Τότε απότομα ο σύνοικός του ανήλικος τον τράβηξε μέσα στη σκηνή και ο κατηγορούμενος του είπε ότι θα του δώσει λεφτά για να αγοράσει σοκολάτα. Στη συνέχεια ο ανήλικος του έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξει και ο κατηγορούμενος έβγαλε το παντελόνι του και προσπάθησε να έρθει σε συνουσία μαζί του.

Το θύμα όμως, κατάφερε να φωνάξει και άμεσα προσέτρεξε σε βοήθειά του, εισερχόμενος εντός της σκηνής ένας υπήκοος Καμερούν, ο οποίος αντίκρισε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή, όπου ο κατηγορούμενος ήταν ημίγυμνος πάνω από τον ανήλικο προσπαθώντας να τον βιάσει και άρπαξε τον τελευταίο βγάζοντας τον έξω από τη σκηνή.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την πράξη του, χωρίς ωστόσο να παρέχει κάποια πειστική δικαιολογία γιατί εισήλθε στη σκηνή του ο ανήλικος και γιατί δημιουργήθηκε επεισόδιο, προκαλώντας το μένος των ατόμων που συγκεντρώθηκαν έξω από τη σκηνή του.

Από την εργαστηριακή εξέταση του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε η ύπαρξη αρχείων εικόνας βίντεο με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, ενώ εντοπίστηκαν 4 συνομιλίες που έλαβαν χώρα μέσω της εγκατεστημένης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες συμμετείχε και ο κατηγορούμενος και εντοπίστηκε ανταλλαγή αρχείων με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share