Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης

Θρήνος...

14 Μαρτίου 2021 16:56

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό κόσμο διότι "έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης με την ΕΣΗΕΑ να εκδίδει ανακοίνωση για τον χαμό του.

Σημειώνεται ότι η ΕΡΤ μέσα από ανακοίνωση της είπε το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανωλά ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Βασίλης Κουλούρης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης. Τη θλίψη του για την απώλεια του Βασίλη Κουλούρη, εξέφρασε σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Απεβίωσε ο Βασίλης Κουλούρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Κουλούρη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε στην Λευκίμμη της Κέρκυρας το 1955. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών, μετοίκησε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ. Πρωτοετής φοιτητής τον Νοέμβριο του 1973, συμμετείχε ενεργά στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Τη δημοσιογραφική του πορεία ξεκίνησε ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ», λίγο πριν τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, εντάχθηκε στο δυναμικό της «ΕΡΑ 4», όπου ανέλαβε διευθυντής ειδήσεων και συνέδραμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ζωντανού ραδιοφώνου με 24ωρο πρόγραμμα. Αργότερα μετακινήθηκε στην «ΕΡΑ 1», έχοντας και πάλι διευθυντική θέση. Από τη συγκεκριμένη συχνότητα βγήκε, το 1990, η καθημερινή εκπομπή «Ο Ήχος του Χρήματος», μια πρωτοποριακή εκπομπή, καθώς είχε ζωντανές συνδέσεις με το Χρηματιστήριο της Αθήνας ενώ επιχειρηματίες, τραπεζίτες και στελέχη της αγοράς, έδιναν με συνεντεύξεις τους τον παλμό των γεγονότων.

"Έφυγε" από τη ζωή ο παλαίμαχος πρωταθλητής Σταύρος Μουταφτσίδης

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στον αθλητικό κόσμο διότι "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο παλαίμαχος πρωταθλητής Σταύρος Μουταφτσίδης.

Σημειώνεται ότι "έφυγε" από την ζωή και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Μανωλάς, σε ηλικία 50 ετών με το κανάλι να λέει το τελευταίο αντίο.

Μεγάλος θρήνος.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Σταύρος Μουταφτσίδης

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών, ο Σταύρος Μουταφτσίδης, βυθίζοντας στη θλίψη τον ελληνικό αθλητισμό και τον στίβο, τον οποίο “υπηρέτησε” και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Μουταφτσίδης ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού και μεταξύ των κορυφαίων σφυροβόλων στον κόσμο, έχοντας συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

"Ο άλλοτε πρωταθλητής της σφυροβολίας, Σταύρος Μουταφτσίδης έφυγε σήμερα από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στα 73 του χρόνια.

Πρόκειται για ένας από τους κορυφαίος αθλητές που πέρασαν από τα ελληνικά στάδια με συμμετοχές και διακρίσεις σε εκτός συνόρων διοργανώσεις. Τις περισσότερες διακρίσεις του, τις σημείωσε ως αθλητής του Παναθηναϊκού και η μεγαλύτερη από αυτές ήταν η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο εκεί όπου κατέλαβε την 15η θέση στον τελικό του αγωνίσματος κι έγινε ο πρώτος Έλληνας που καταφέρνει να συμμετάσχει στον τελικό του αγωνίσματος έως τότε.

Με τα χρώματα της εθνικής ομάδας συμμετείχε τόσο σε διοργανώσεις Μπρούνο Ζάουλι, όσο και σε Βαλκανικά πρωταθλήματα. Στο ξεκίνημα της καριέρας του ασχολήθηκε και με τη δισκοβολία, ωστόσο τελικά η σφυροβολία είναι αυτή που τον κέρδισε και του πρόσφερε μεγάλες διακρίσεις. Το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα ήταν 68,30 μ. και το είχε πετύχει στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά και στους οικείους του Σταύρο Μουταφτσίδη".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share