Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Μανωλάς

Θρήνος...

13 Μαρτίου 2021 23:32

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο και στην οικογένεια της ΕΡΤ διότι "έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανωλάς.

Σημειώνεται ότι απεβίωσε ο κομμωτής των διάσημων Μιχάλης Νομικός όπου την είδηση την έκανε γνωστή η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα.

Το τελευταίο αντίο

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Δημήτρης Μανωλάς

Με θλίψη η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο Δημήτρη Μανωλά, ο οποίος έχασε άδικα τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Δημήτρης Μανωλάς, από το 1992, προσέφερε τις υπηρεσίες του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με αφοσίωση επαγγελματισμό και ήθος, εργαζόμενος στον τεχνικό κλάδο. Διετέλεσε διευθυντής Λειτουργίας Τηλεόρασης στη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων, ενώ, επί σειρά ετών, δίδασκε ΜΜΕ στο ΤΕΙ Αθηνών.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

"Έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ο λαϊκός μουσικοσυνθέτης Τάκης Μουσαφίρης

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο διότι "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Τάκης Μουσαφίρης.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό μέσα από ανάρτηση του ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης που είχε χαράξει σημαντική πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο.

Πέθανε ο Τάκης Μουσαφίρης.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Τάκης Μουσαφίρης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός λαϊκός συνθέτης και στιχουργός Τάκης Μουσαφίρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Μουσαφίρης είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Ο Τάκης Μουσαφίρης ήταν συνθέτης και στιχουργός μεγάλων επιτυχιών που ερμήνευσαν μεγάλοι τραγουδιστές όπως ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Απεβίωσε ο Τάκης Μουσαφίρης.

Γεννημένος στα Ιωάννινα ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρός ενώ άρχισε να δουλεύει στην Αθήνα σε ταβερνάκια και μπουάτ της Πλάκας. Τη δεκαετία του ’80 θα αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους και ίσως ο πολυτραγουδισμένος λαϊκός συνθέτης και στιχουργός.

Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγούδησε, όπως «Ο ταξιτζής», «Εγώ ο ξένος», «Ένα λεπτό περιπτερά» τραγούδησε ο Στράτος Διονυσίου ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση που έκανε παλαιότερα η Πίτσα Παπαδοπούλου πως «Αν δεν ήταν ο Μουσαφίρης, εγώ θα ήμουν απλά μια τραγουδίστρια που ίσως να μη με ήξερε κανείς σήμερα».

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share