Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook

11 Μαρτίου 2021 08:10
Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη επικρατεί στον χώρο του θεάτρου καθώς δύο ηθοποιοί απεβίωσαν το χθεσινό βράδυ: ο Θεόφιλος Βανδώρος και ο Κωστής Μαλκότσης. Η είδηση του θανάτου του Θεόφιλου Βανδώρου έγινε γνωστή από στενό του φίλο αργά το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ο Σπύρος Μπίμπιλας έκανε γνωστό τα ξημερώματα το θάνατο ένας ακόμη ηθοποιού, του Κωστή Μαλκότση.

Λίγα λόγια για τους δύο ηθοποιούς

Ο Μαλκότσης χάραξε σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στον χώρο του θεάτρου. Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και βέβαια στο «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο».

Ο Θεόφιλος Βανδώρος, «έφυγε» σε ηλικία 61 ετών. Ο γιος του επίσης ηθοποιού Νίκου Βανδώρου, πρωταγωνίστησε σε αρκετές δημοφιλείς σειρές όπως η «Λάμψη», το «Τμήμα Ηθών» και οι «Φιλοδοξίες», ενώ είχε σημαντική παρουσία στο θέατρο είτε με αρχαίες παραστάσεις, είτε με νεοκλασικά έργα.

Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

Η ανάρτηση Σπύρου Μπίμπιλα για τις δύο απώλειες

Για τον θάνατο των δύο καλλιτεχνών έκανε ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπίμπιλας, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί.. Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις... Μεγάλη θλίψη»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share