Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή ο παλαίμαχος πρωταθλητής Σταύρος Μουταφτσίδης

Θρήνος...

14 Μαρτίου 2021 00:06

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στον αθλητικό κόσμο διότι "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο παλαίμαχος πρωταθλητής Σταύρος Μουταφτσίδης.

Σημειώνεται ότι "έφυγε" από την ζωή και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Μανωλάς, σε ηλικία 50 ετών με το κανάλι να λέει το τελευταίο αντίο.

Μεγάλος θρήνος.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Σταύρος Μουταφτσίδης

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών, ο Σταύρος Μουταφτσίδης, βυθίζοντας στη θλίψη τον ελληνικό αθλητισμό και τον στίβο, τον οποίο “υπηρέτησε” και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Μουταφτσίδης ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού και μεταξύ των κορυφαίων σφυροβόλων στον κόσμο, έχοντας συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

"Ο άλλοτε πρωταθλητής της σφυροβολίας, Σταύρος Μουταφτσίδης έφυγε σήμερα από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στα 73 του χρόνια.

Πρόκειται για ένας από τους κορυφαίος αθλητές που πέρασαν από τα ελληνικά στάδια με συμμετοχές και διακρίσεις σε εκτός συνόρων διοργανώσεις. Τις περισσότερες διακρίσεις του, τις σημείωσε ως αθλητής του Παναθηναϊκού και η μεγαλύτερη από αυτές ήταν η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο εκεί όπου κατέλαβε την 15η θέση στον τελικό του αγωνίσματος κι έγινε ο πρώτος Έλληνας που καταφέρνει να συμμετάσχει στον τελικό του αγωνίσματος έως τότε.

Με τα χρώματα της εθνικής ομάδας συμμετείχε τόσο σε διοργανώσεις Μπρούνο Ζάουλι, όσο και σε Βαλκανικά πρωταθλήματα. Στο ξεκίνημα της καριέρας του ασχολήθηκε και με τη δισκοβολία, ωστόσο τελικά η σφυροβολία είναι αυτή που τον κέρδισε και του πρόσφερε μεγάλες διακρίσεις. Το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα ήταν 68,30 μ. και το είχε πετύχει στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά και στους οικείους του Σταύρο Μουταφτσίδη".

Πέθανε ο κομμωτής των διασήμων Μιχάλης Νομικός

Έφυγε από τη ζωή ο κομμωτής των διάσημων Μιχάλης Νομικός. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα η οποία είχε άριστες σχέσεις μαζί του και η οποία δημοσίευσε ένα σπαρακτικό μήνυμα για το χαμό του Μιχάλη αλλά και η Καίτη Φίνου που επίσης ήταν φίλος της. Θλίψη επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο διότι "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Τάκης Μουσαφίρης.

Η ανάρτηση της Όλγας για τον Μιχάλη Νομικό

Η Όλγα έγραψε: Μιχάλη μουυυυυυυυυ……μας άφησες εδώ πίσω με ένα τεράστιο κενό…… σε αγαπούσαμε τόσο πολύ…. για μένα ήσουν ο «θείος» μου, ο άνθρωπος που πίστευε σε μένα, πάντα με τον καλό λόγο, με συμβούλευες και μας αγαπούσες σαν οικογένεια, μας άφησες και πηγές στους αγγέλους γιατί ήσουν ένα Άγγελος επι γης έτσι κι αλλιώς…. να μας προσεχείς από εκεί ψηλά… η θλίψη μας είναι τόσο μεγάλη!!

To γνωστό κομμωτή αποχαιρέτισε και η Καίτη Φίνου:

Μιχάλης Νομικός και Καίτη Φίνου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share