Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μαμά, με πείραξε ο θείος»: 4χρονη έπεσε θύμα βιασμoύ μπροστά στα μάτια του 7χρονου αδερφού της

Το κοριτσάκι υφίστατο θωπείες και άλλες ασελγείς πράξεις με τον πατέρα να γνωρίζει!

6 Μαρτίου 2021 18:52
«Μαμά, με πείραξε ο θείος»: 4χρονη έπεσε θύμα βιασμoύ μπροστά στα μάτια του 7χρονου αδερφού της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κόμπο στον λαιμό προκαλεί η καταγγελία μίας γυναίκας από το Κερατσίνι ότι η μόλις 4χρονη κορούλα της έπεσε θύμα βιασμού από στενό συγγενή τού πρώην συζύγου της, και μάλιστα μπροστά στα μάτια του επτάχρονου γιου της! Ενώ, μια 32χρονη δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον ομαδικό βιασμό της με αποτέλεσμα να δίνει τέλος στη ζωή της.

Οι γονείς των δύο παιδιών είναι διαζευγμένοι εδώ και τρία χρόνια και η μητέρα έχει την επιμέλειά τους, με τον πατέρα να τα βλέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Κάποια στιγμή, η μικρούλα κατονόμασε τον συγκεκριμένο άντρα στη μητέρα της, λέγοντας ότι «την πείραξε ο θείος».

Στη συνέχεια, παρέθεσε με μεγάλη δυσκολία συγκλονιστικές λεπτομέρειες, που έκαναν τη γυναίκα να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Απαντώντας στις ερωτήσεις της μαμάς του, το κοριτσάκι αποκάλυψε ότι ο «θείος» ασέλγησε σε βάρος της μέσα στο σπίτι του πατέρα της, ενώ και ο επτάχρονος μίλησε για ένα από τα περιστατικά σeξουαλικής κακοποίησης της αδελφής του από τον άντρα, στο οποίο ήταν παρών.

Αρνείται τα πάντα

Η μητέρα πήγε στα τέλη Ιανουαρίου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Ανηλίκων, έως τώρα δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά του συγγενούς του πατέρα των δύο παιδιών. Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται όσα του καταλογίζουν και χαρακτηρίζει την καταγγελία «ψευδή».

«Ο πρώην σύζυγός της λαμβάνει τα δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι επτά ετών κι ένα κορίτσι τεσσεράμισι, και τα πηγαίνει σε χώρο του δικού του οικογενειακού περιβάλλοντος.

4χρονη έπεσε θύμα βιασμoύ

Το κοριτσάκι κατήγγειλε στην αρμόδια υπηρεσία, Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, σε ειδικό παιδοψυχολόγο, ασέλγεια σε βάρος του, ενώ ο ανήλικος αδελφός της επιβεβαίωσε με δική του αντίστοιχη κατάθεση όσα κατήγγειλε η μικρή αδελφή του» δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος που προσέλαβε η μητέρα για να αναλάβει την ανατριχιαστική υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης Φώτης Μπαμπάνης.

Γνώριζε ο πατέρας

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι το κοριτσάκι υφίστατο θωπείες και άλλες ασελγείς σeξουαλικές πράξεις με τον πατέρα να γνωρίζει και να βλέπει όσα διαδραματίζονται και να τα αγνοεί.

«Με τη σιωπή του αποδέχεται και εγκρίνει όλες αυτές τις παράνομες πράξεις σeξουαλικής κακοποίησης που γίνονται σε βάρος της κόρης του, εκθέτει δηλαδή το κοριτσάκι του σε κίνδυνο με αυτή του τη συμπεριφορά, γεγονός που αποτελεί κακούργημα, όπως και όλες οι άλλες πράξεις που γίνονται σε βάρος του κοριτσιού» είπε.

Επιπλέον, ο συνήγορος της μητέρας ανέφερε πως, παρά το γεγονός ότι έχει σχηματιστεί δικογραφία, ο πρώην σύζυγος… καταδιώκει την πελάτισσά του με αλλεπάλληλες μηνύσεις, γιατί η ίδια δεν του παραδίδει πλέον τα παιδιά για να επικοινωνήσει μαζί τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share