Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Υπόθεση Λιγνάδη - "Επίθεση" στον Διονύση Παναγιωτάκη: "Υποστηρίζετε αυτό το απόβρασμα"

Είναι μάρτυρας υπεράσπισης

27 Φεβρουαρίου 2021 12:59
Υπόθεση Λιγνάδη -
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών του Δημήτρη Λιγνάδη όπου όλο και περισσότερα άτομα τον κατηγορούν για πράξεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ψηφίστηκε ομόφωνα από το συμβούλιο του ΣΕΗ να διαγραφεί οριστικά ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μετά από αυτά που έχουν γίνει.

Συγκεκριμένα επίθεση κάνουν μέσα από αναρτήσεις στο διαδίκτυο και στον μάρτυρα υπεράσπισης Διονύση Παναγιωτάκη σχετικά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Στον Διονύση Παναγιωτάκη έκαναν επίθεση.

Υπόθεση Λιγνάδη: Η επίθεση στον Διονύση Παναγιωτάκη

Ειδικότερα ο Διονύσης Παναγιώτακης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο ιδιοκτήτης των Αθηναϊκών θεάτρων και του Action 24 κατέθεσε πριν από λίγα 24ωρα για τον σκηνοθέτη-ηθοποιό και τη δεύτερη πράξη βιασμού για την οποία κατηγορείται, τον Αύγουστο το 2015.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε σήμερα σε διαδικτυακή επίθεση που του έγινε στο facebook από διαδικτυακό του φίλο. Αφού έγραψε το εξής μήνυμα: «Η άποψη μου για το θέμα της κατάθεσης μου είναι αυτό που απαντάω [φωτο ]σε κάποια που έκανε ένα σχόλιο στην ανάρτηση που έκανα ότι τον Σπύρο Μπιμπίλα τον θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό και σπουδαίο άνθρωπο κλπ κλπ», παρέθεσε το αιχμηρό σχόλιο που δέχτηκε και την απάντησή του.

«Εσείς να τα βλέπετε που υποστηρίζετε αυτό το απόβρασμα» έγραψαν στον Διονύση Παναγιωτάκη, με τον ίδιο να γράφει, μεταξύ άλλων: «Ότι όταν σε καλεί η ανακρίτρια να καταθέσεις ότι ο Λιγνάδης ήταν στην Ιθάκη, η δική μου συνείδηση λέει ότι εφόσον το γνωρίζω πρέπει να το καταθέσω».

Δες παρακάτω τη στιχομυθία:

Επίθεση στον Διονύση Παναγιωτάκη.

«Όχι άλλα παιδιά» - Ανοίγουν τα στόματα μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη

Αρχίζουν να ανοίγουν τα στόματα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ζητώντας να μην υπάρξουν άλλα θύματα στο μέλλον.

Το γεγονός αυτό δέχτηκε με ανακούφιση ένας από τους μηνυτές του, ο 40χρονος σήμερα Βασίλης, ο οποίος καταγγέλλει ότι σε ηλικία 15 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη, που έχει μεταφερθεί ήδη στις φυλακές της Τρίπολης.

«Σας διαβάζω μόνο το μήνυμα που μου έστειλε, το οποίο εκφράζει και τα αισθήματά του: ‘Πραγματικά πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη και γνωρίζω ότι τίποτα δεν κρύβεται κάτω από τα μάτια της’», είπε ο δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος.

Δημήτρης Λιγνάδης: Αποκαλύψεις για πιθανά νέα θύματα

Ο Βασίλης Κ. με ανάρτησή του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει πως νιώθει δικαιωμένος από τις μέχρι τώρα εξελίξεις.

«Για την ιστορία: ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και τα μηνύματα αγάπης. Η αλήθεια πάντα νικάει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!»

Όπως λέει ο δικηγόρος του, μετά την άσκηση δίωξης εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, δέχεται βροχή καταγγελιών για αντίστοιχα αδικήματα, δεν διευκρινίζει όμως αν πρόκειται για καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου ηθοποιού ή αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Με ανάρτησή του ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης έκανε έκκληση σε όσους έχουν πέσει θύμα ανάλογων αδικημάτων να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς να φοβούνται οποιοδήποτε κόστος.

Μια ανάρτηση που, όπως αποκαλύπτει είχε άμεση και πολλαπλή ανταπόκριση.

Οι δικηγόροι γίνονται δέκτες ενός φρικιαστικού τσουνάμι καταγγελιών. Καλούνται να τις σταχυολογήσουν με υπευθυνότητα για να ξεδιαλύνουν ποιες μπορούν να φτάσουν μέχρι τη δικαιοσύνη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share