Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

"Έφυγε" από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μελισσαρόπουλος

Θρήνος...

25 Φεβρουαρίου 2021 12:58
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στην Πάτρα διότι "έφυγε" από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μελισσαρόπουλος το βράδυ της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι απεβίωσε ο γνωστός αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος ο οποίος μετά από ένα γερό έμφραγμα που είχε υποστεί.

Συγκεκριμένα η Πάτρα έχασε έναν αρκετά σημαντικό επιχειρηματία τον Μιχάλη Μελισσαρόπουλο ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Το ιστορικό κατάστημα που είχε.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Μιχάλης Μελισσαρόπουλος

Ειδικότερα θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του ιστορικού Παντοπωλείου Αφοί Μελισσαρόπουλος. Ο Μιχάλης Μελισσαρόπουλος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Το παντοπωλείο του είναι ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Πάτρας, στη συμβολή της Κανακάρη και Φιλοποίμενος, έχοντας πίσω του μια ιστορία τουλάχιστον 100 ετών, με παράδοση στην παραγωγή και την εμπορεία τυροκομικών προϊόντων.

Ο εκλιπών είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την οικογενειακή επιχείρηση και τα ηνία έχει αναλάβει ο γιος του που συνεχίζει την παράδοση με σεβασμό στην ιστορία του καταστήματος.

"Έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Ψωμιάδης

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο διότι "έφυγε" από τη ζωή ο Κώστας Ψωμιάδης στα ξαφνικά σε ηλικία 57 ετών.

Σημειώνεται ότι "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών ένας από τους τελευταίους εν ζωή ιερολοχίτες ο Γιώργος Καρασούλης.

Συγκεκριμένα σε ηλικία 57 ετών απεβίωσε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Κώστας Ψωμιάδης όπου ιδιαίτερη θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Πέθανε ο Κώστας Ψωμιάδης

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Κώστας Ψωμιάδης

Ειδικότερα ο Κώστας Ψωμιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών, σπούδασε Δημοσιογραφία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην παραγωγή τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ.

Το 1988 εξέδωσε το έργο του: "Προβλήματα δομής και σύνθεσης του τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ" από τον εκδοτικό οίκο του Πανεπιστημίου της Μόσχας. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία στο πολιτιστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ", ενώ συνέχισε στο εργατικό και το κοινωνικό ρεπορτάζ.

Γνωρίζοντας άπταιστα τη ρωσική γλώσσα αλλά και την αγγλική, συνεργαζόταν και με το τμήμα Διεθνών Ειδήσεων. Από το 1989 έως το 1996 συνεργάστηκε με τον Ρ/Σ "902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM", στη σύνταξη ειδήσεων και την προετοιμασία ραδιοφωνικών ρεπορτάζ, ενώ το διάστημα 19931994 παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ στον Ρ/Σ "PLANET" το 1995 και με το ρεπορτάζ θεμάτων διεθνούς επικαιρότητας και παγκόσμιας οικονομίας στο περιοδικό "Greek Forum" το 1996.

Υπήρξε συνιδρυτής του ενημερωτικού portal fmvoice.gr και της εβδομαδιαίας εφημερίδας "FINANCE & MARKETS VOICE", Μέσων στα οποία διετέλεσε διευθυντής, έως το ξαφνικό του τέλος.

Ο Κώστας Ψωμιάδης ήταν ένας σεμνός, αξιοπρεπής και διακριτικός δημοσιογράφος, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Διακρίθηκε για την επαγγελματική του προσήλωση, το ήθος και την αφοσίωσή του στο λειτούργημά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του Ντανιέλα και την αγαπημένη του κόρη και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share