Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

"Έφυγε" από τη ζωή ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος

Θρήνος...

24 Φεβρουαρίου 2021 14:22

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον δημοσιογραφικό και αθλητικό κόσμος διότι "έχασε" τη μάχη με τη ζωή ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες έχασε στα ξαφνικά τη ζωή του ο δημοσιογράφος Κώστας Ψωμιάδης σε ηλικία των 57 ετών.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου κατέληξε ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος έπειτα από έμφραγμα που υπέστη.

'Έφυγε' από τη ζωή ο Παναγιώτης Συρόπουλος.

Θάνατος: Η τελευταία μάχη του

Ειδικότερα θλίψη επικρατεί από το πρωί στην πόλη της Ξάνθης με την ανακοίνωση του θανάτου του πολύ γνωστού και αγαπητού αθλητικού δημοσιογράφου Παναγιώτη Συρόπουλου.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έπειτα από έμφραγμα που υπέστη. Υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αλλά δυστυχώς δε τα κατάφερε και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης (24/02).

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Συρόπουλος

Από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80 είχε γίνει γνωστός ως αθλητικογράφος σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και εφημερίδες της Ξάνθης αλλά και ως ανταποκριτής σε πολλά αθλητικά ΜΜΕ της Αθήνας.

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος ως ρεπόρτερ ήταν παρών σε όλες τις ευρωπαϊκές μάχες του ΑΟΞ, περιέγραψε για αθηναϊκό ραδιόφωνο την ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ ενώ ήταν παρών το μακρινό 1991 και στην υπογραφή της συμφωνίας με την Βιαμάρ για την μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη και την ανάληψη του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος από τον Χρήστο Πανόπουλο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Η ομάδα της Ξάνθης με ανακοίνωση της εξέφρασε τη θλίψη της και έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Ανακοίνωση από τον ΑΟΞ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου.
Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του '80 ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share