Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: "Να αποπέμψει την Μενδώνη και να ζητήσει μία «συγγνώμη»" (video)

Ξεκίνησαν τα όργανα

22 Φεβρουαρίου 2021 18:08
Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη:

Αλέξης Τσίπρας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη όπου φαίνεται πως υπάρχουν αντιδράσεις από τον πολιτικό χώρο.

Σημειώνεται ότι έρχεται ένα ένταλμα σύλληψης για ακόμη έναν ηθοποιό που εμπλέκεται στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από ανάρτηση του σε βίντεο απευθύνθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Λίνα Μενδώνη σχετικά με την υπόθεση των καταγγελιών.

Επιθετικός ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αλέξης Τσίπρας: Η δημοσίευση του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ειδικότερα σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει σε δήλωση του ότι «επί είκοσι και πλέον ημέρες η χώρα βρίσκεται μπροστά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις»

«Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, που αφορά βιασμούς ανηλίκων και πιθανότατα κύκλωμα trafficking και παιδεραστίας. Αλλά μπροστά και σε ένα μεγάλο σκάνδαλο, που αφορά την απόπειρα συγκάλυψης αυτών των αποτρόπαιων πράξεων.

Ο κος Μητσοτάκης φέρει βαρύτατη πολιτική ευθύνη. Και καλό είναι τούτη την ώρα να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα και τεχνάσματα.

Το μεγάλο θέμα που απασχολεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων, δεν είναι το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου, αλλά είναι οι βαρύτατες ηθικές και πολιτικές ευθύνες που, δυστυχώς, βαρύνουν την κυβέρνησή του.

Τον καλώ λοιπόν, έστω και εκ των υστέρων, να πράξει το αυτονόητο. Να αποπέμψει την κα Μενδώνη από τα υπουργικά της καθήκοντα και να ζητήσει μία «συγγνώμη» από τα θύματα αλλά και από τον ελληνικό λαό, για τα λάθη και τις ολιγωρίες της κυβέρνησής του, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί» επισήμανε ακόμη.

Δείτε το βίντεο:

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Μόνος στο κελί - Το βιβλίο που διαβάζει και τα τηλεφωνήματα που έκανε

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι μόνος του στο κελί του στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ. Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θα παραμείνει εκεί μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι, οπότε και λήγει η προθεσμία του για απολογία.

Ο δικηγόρος του αναμένεται εντός της ημέρας να πάρει στα χέρια του τον φάκελο της δικογραφίας και στη συνέχεια να ενημερώσει πλήρως τον πελάτη του, ώστε να προετοιμάσουν την απολογία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει φέρει μαζί του ένα σακίδιο πλάτης με προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα βιβλίο, το μυθιστόρημα "Ο Μάγος", του Τζον Φόουλς.

Έχει ζητήσει και έχει κάνει τρία τηλεφωνήματα στο καρτοτηλέφωνο στα κρατητήρια. Οι αστυνομικοί που συναναστρέφονται μαζί του αναφέρουν ότι είναι ήρεμος, ψύχραιμος και συνεργάσιμος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share