Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Mαζική δηλητηρίαση σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης

Πάνω από 25 ζώα δηλητηριάστηκαν και τα περισσότερα δυστυχώς κατέληξαν

19 Φεβρουαρίου 2021 14:43
Mαζική δηλητηρίαση σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περισσότερα από 25 σκυλιά δηλητηριάστηκαν στην περιοχή του Τυμπακίου στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη, κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο. Ένας ασυνείδητος τοποθέτησε δηλητηριασμένα δολώματα, με συνέπεια πάνω από 25 ζώα να δηλητηριαστούν και τα περισσότερα να καταλήξουν.

Μετά το περιστατικό κλήθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου, ο οποίος μετέβη με το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί Ντάικα, προκειμένου να ερευνήσει την περιοχή για τυχόν δολώματα που δεν είχαν καταναλωθεί ή εντοπιστεί, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για επιπρόσθετες απώλειες. Ωστόσο σοκ προκαλούν οι χωρίς τέλος επιθέσεις του τοξοβόλου σε σκύλους στον Βόλο.

Μαζική δηλητηρίαση σκύλων στην Κρήτη

Κατατέθηκε μήνυση στο Αστυνομική τμήμα Μοιρών

Η Ντάικα εντόπισε δύο δηλητηριασμένα δολώματα κι έναν ακόμα νεκρό δηλητηριασμένο σκύλο. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα Γιώργου Μεραμβελιωτάκη, που εδρεύει στο Τυμπάκι, απέδωσε δύο δηλητηριασμένα δολώματα κι έναν ακόμα νεκρό δηλητηριασμένο σκύλο. Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Φρίκη στα Χανιά: Κρέμασαν σκύλο από γέφυρα

Φρίκη προκάλεσε σήμερα στα Χανιά ο εντοπισμός ενός κρεμασμένου σκυλιού κάτω από τη γέφυρα στα Νεροκούρου. Το σκυλί βρέθηκε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 6.00. Παράλληλα, σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με τόξο σε σκύλο στην Πετρούπολη.

Άγνωστος φαίνεται να τοποθέτησε το σκυλί εκεί ενώ την Αστυνομία ειδοποίησαν το πρωί διερχόμενοι οδηγοί. Σύμφωνα με το flashnews, το άτυχο ζώο απομακρύνθηκε από το σημείο ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε εξέλιξη.

Κρέμασαν σκύλο από γέφυρα στα Χανιά

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share