Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόλος: Χωρίς τέλος οι επιθέσεις του τοξοβόλου σε σκύλους (video)

Επιτέθηκε σε δύο σκύλους αυτή την φορά

12 Φεβρουαρίου 2021 13:59
Βόλος: Χωρίς τέλος οι επιθέσεις του τοξοβόλου σε σκύλους (video)

Βόλος: Τι τελευταίες μέρες στο Βόλο κάνει την εμφάνιση του ένας τοξοβόλος ο οποίος "χτυπάει" σκύλους με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει και να τους σκοτώσει.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ο τοξοβόλος όπου τον κατέγραψαν οι κάμερες επιτέθηκε σε άλλο σκύλο αλλά δεν κατάφερε να τον σκοτώσει.

Συγκεκριμένα για ακόμη μία φορά επιτέθηκε σε οικία σε δύο σκύλους ο τοξοβόλος αλλά δεν κατάφερε να σκοτώσει κανένα από τα δύο.

Συνεχίζονται οι επιθέσεις από τον τοξοβόλο.

Βόλος: Η νέα επίθεση

Ειδικότερα επίθεση σε σκύλο με τόξο σημειώθηκε στην συνοικία Καραγλατς του Βόλου όπου είναι άλλο ένα περιστατικό που έχει σημειωθεί μέσα σε δύο μήνες και αφορά στην ίδια περιοχή.

Μία γυναίκα, εντόπισε δίπλα στο σπίτι του σκύλου της στην αυλή ένα βέλος, το οποίο ευτυχώς δεν χτύπησε κανένα από τα δύο σκυλιά της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο:

Φρίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με τόξο σε σκύλο στην Πετρούπολη

Φρίκη και όνειδος προκαλεί ένα σκληρό βίντεο ντοκουμέντο, που κυκλοφόρησε από την επίθεση με τόξο σε σκύλο στην Πετρούπολη, με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και μάσκα να τον στοχεύει στην αυλή του σπιτιού τού κηδεμόνα του.

Το άτυχο ζώο, ράτσας πίτμπουλ, χτυπήθηκε στον λαιμό, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Επίθεση σε σκύλο στην Πετρούπολη: Σοκαριστικά πλάνα από το τραγικό συμβάν

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δράστη, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε τρέχοντας κρατώντας τη βαλίστρα και τα βέλη, στο δάσος του Αγ. Δημητρίου. Παρότι κινητοποιήθηκαν πολλοί, αυτός κατάφερε να διαφύγει.

Όπως σημειώνει στο LIVE NEWS ο Αλέξανδρος Νιτσόλας, ιδιοκτήτης σκύλου, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να σκότωσε τον σκύλο του, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν στα δύο του σκυλιά.

«Είχαν ξαναεπιτεθεί με άλλον τρόπο».

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις, προκειμένου να μπορέσουν να συλλάβουν τον δράστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share