Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Εθνική οδό: Ανατροπή νταλίκας στη Μαλακάσα

Ποιες οι πρώτες πληροφορίες;

17 Φεβρουαρίου 2021 20:02
Συναγερμός στην Εθνική οδό: Ανατροπή νταλίκας στη Μαλακάσα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για περιστατικό στην Εθνική οδό, αφού μια νταλίκα ανετράπη στη Μαλακάσα και, συγκεκριμένα, στο ύψος στον Σείριο.

Εθνική Αθηνών-Λαμίας: Ποιες οι πρώτες πληροφορίες για την ανατροπή της νταλίκας;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες. Η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του ΣΕΑ Σείριου, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία για να απομακρύνουν την νταλίκα και να αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ και νωρίτερα σήμερα (17/2) έγινε ανατροπή φορτηγού.

Ανατροπής νταλίκας στη Μαλακάσα

Τραγωδία στο Γιαννιτσοχώρι: Έχασε τη ζωή του 24χρονος οδηγός νταλίκας

Το πρωί της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου έγινε ένα τραγικό συμβάν στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου έχασε τη ζωή του ένας 24χρονος οδηγός νταλίκας.

Τραγωσία στο Γιαννιτσοχώρι όπου ένας 24χρονος οδηγός νταλίκας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, μια νταλίκα που κατευθυνόταν στην Εθνική οδό από Πύργο προς Κυπαρισσία, εξετράπη της πορείας της κάτω από άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Ένας 24χρονος οδηγός νταλίκας έχασε τη ζωή του στο Γιαννιτσοχώρι.

Ο οδηγός αφού τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο ΓΝ-ΚΥ Κρεστένων, εκεί όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τροχαίο στον Μπράλο: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα - Ένας τραυματίας

Στον Μπράλο Φθιώτιδας σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας νταλίκας όπου υπάρχει ένας τραυματίας.

Συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μία νταλίκα. Από το ατύχημα ο οδηγός του ΙΧ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr το τροχαίο έγινε στις 15:00 στο δρόμο προς Μπράλο, λίγο πριν τις κεραίες, υπό βροχή με το οδόστρωμα να είναι ιδιαίτερα ολισθηρό.

Μία νταλίκα συγκρούστηκε με ένα ΙΧ στον Μπράλο όπου και υπάρχει ένας τραυματίας.

Ο οδηγός της νταλίκας ταξίδευε από Θεσσαλονίκη προς Πάτρα και όπως δήλωσε, λίγο έξω από τη Λαμία ανεβαίνοντας προς Μπράλο, είδε λευκό Fiat Punto να έρχεται στο αντίθετο ρεύμα. Ο 52χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, φέρεται έχασε τον έλεγχο και να έπεσε πάνω στην νταλίκα.

Τροχαίο έγινε στον Μπράλο ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο και μία νταλίκα.

«Είδα ένα αυτοκίνητο να έρχεται καταπάνω μου. Έκανα όσο άκρη μπορούσα, αλλά τελικά δεν απέφυγα τη σύγκρουση», είπε στο LamiaReport ο οδηγός της νταλίκας.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share