Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

Σάλος με δημοσιογράφο του Mega: Νομίζει ότι δεν την τραβάει η κάμερα και βγάζει την μάσκα μέσα σε μαγαζί!

Μας δουλεύουν μέσα στη μούρη!

16 Φεβρουαρίου 2021 15:03
Σάλος με δημοσιογράφο του Mega: Νομίζει ότι δεν την τραβάει η κάμερα και βγάζει την μάσκα μέσα σε μαγαζί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη γκάφα από δημοσιογράφο του Mega που προκαλεί οργή! Συγκεκριμένα Μια ζωντανή σύνδεση του Mega με ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στάθηκε η αφορμή να γίνει χαμός Twitter!

Στη ζωντανή σύνδεση είδαμε τόσο τη ρεπόρτερ όσο και τον υπάλληλο του ζαχαροπλαστείου να τηρούν κατά γράμμα τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Τι συνέβη όμως όταν τελείωσε το ρεπορτάζ;

Για κακή τους τύχη, όταν νόμισαν πως η ζωντανή σύνδεση είχε ολοκληρωθεί και πέταξαν τις μάσκες που φορούσαν και πλησίασαν ο ένας τον άλλον για να συζητήσουν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

«Μη βιάζεστε ακόμη, θα βγάλουμε τις μάσκες…» - Η Ματίνα Παγώνη μας «προσγειώνει»

Η Ματίνα Παγώνη μας «προσγειώνει» σχετικά με τα μέτρα, που επικρατήσουν τον επόμενο καιρό έναντι του κορωνοϊού, μιλώντας ακόμη και για το πότε θα βγάλουμε τις μάσκες.

Η Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών προβλέπει ότι «θα κάνουμε Πάσχα με μέτρα», αλλά και ότι θα περάσουμε ένα καλοκαίρι λίγο πιο «ελεύθερο» από πέρυσι, με την χώρα να ετοιμάζεται για την έλευση ενός φαρμάκου.

Κορωνοϊός: Οι προβλέψεις της Ματίνας Παγώνη για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα

«Να εκτιμήσουμε την κατάσταση όλη την εβδομάδα, να δούμε τον αριθμό των κρουσμάτων… Όσον αφορά στα κρεβάτια στα νοσοκομεία υπάρχει μια αύξηση από την προηγούμενη εβδομάδα. Τα κενά κρεβάτια στην Αττική είναι 34% και στην υπόλοιπη επικράτεια στο 38-40%. Η αύξηση δεν είναι στις ΜΕΘ, όσο στα απλά περιστατικά covid που νοσηλεύονται στις κλινικές. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση όλες τις μέρες και θα αποφασισθούν αυτά που πρέπει να αποφασισθούν. Κάθε φορά παίρνουμε μέτρα, αλλά δεν εφαρμόζονται…» σημείωσε αρχικά.

«Δεν θα κάνουμε Πάσχα, θα είναι με μέτρα. Να τελειώσουμε τέλη Ιουνίου με τους εμβολιασμούς, να φτάσουμε στο 60%. Να έχουμε μια σχετική ανοσία και σιγά σιγά να μειωθούν τα μέτρα. Για να μπορέσει η οικονομία το καλοκαίρι να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσουμε…Καλοκαίρι θα κάνουμε λίγο καλύτερα από πέρυσι. Και τον Σεπτέμβρη θα βγάλουμε τις μάσκες αν όλα πάνε καλά.», σημείωσε ερωτηθείσα για τα μέτρα το προσεχές διάστημα.

Αναφορικά στην κορύφωση του τρίτου κύματος η κυρία Παγώνη ανέφερε: «Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα φτάσουμε στην κορύφωση. Όμως θα μπορούμε να περάσουμε κι αυτή τη δυσκολίας αν προσέξουμε τα μέτρα. Να προσέξουμε στα ΜΜΜ που είναι μια παράμετρος δύσκολη και να κάνουμε πάρα πολλά τεστ. Και στα σχολεία και στα εργοστάσια, είναι αυτό που θα λύσει το πρόβλημα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share