Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Άσχημα τα νέα για τον ράπερ: Σε ψυχιατρική κλινική μετά την κατάθεσή του ο Lamanif

Ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει - Δραματική έκκληση από την οικογένειά του

13 Φεβρουαρίου 2021 13:04
Άσχημα τα νέα για τον ράπερ: Σε ψυχιατρική κλινική μετά την κατάθεσή του ο Lamanif
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Άσχημα είναι τα νέα για τον ράπερ Lamanif, ή κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα, καθώς μετά την πολύωρη κατάθεσή του στην Αστυνομία, η απόφαση ήταν να μεταβεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Lamanif κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το που βρισκόταν στο διάστημα που αναζητούνταν αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

24χρονος ράπερ: Μεταβαίνει σε ψυχιατρική κλινική μετά την κατάθεση στην Αστυνομία

Σύμφωνα με το thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε στο thestival ότι ο 24χρονος χρήζει βοηθείας, αν και δεν έχει αναλυθεί ακόμη το θέμα του εκβιασμού, που δεχόταν, καθώς ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να αυτοκτονήσει, μιας και αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Mega, ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του, εκφράζοντας τη βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται πως στο ντοκουμέντο, διάρκειας 3 λεπτών και 20 δευτερολέπτων, ο ράπερ απαρίθμησε τους λόγους που τον οδήγησαν στη σκέψη της αυτοχειρίας.

«Πρώτα από όλα, συγγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω, όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, γι’ αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε», έλεγε στο βίντεό του ο ράπερ.

Ένα βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο, καθώς και ο εκβιασμός για χρήματα που δεχόταν επί καιρό παραδέχτηκε πως τον οδήγησαν να θέλει σε ηλικία μόλις 24 ετών να «φύγει» από τη ζωή.

Στην ευρύτερη περιοχής της Περαίας έχουν εξαπλωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού μουσικού. Οι γονείς του 24χρονου, οι οποίοι διαμένουν στην Γερμανία, αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα, για να συνδράμουν στην αναζήτηση του παιδιού τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share