Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Εξαφάνιση ράπερ: Άμεσα στην Αστυνομία για κατάθεση ο Lamanif

Εξελίξεις μετά την εύρεσή του

13 Φεβρουαρίου 2021 09:52
Εξαφάνιση ράπερ: Άμεσα στην Αστυνομία για κατάθεση ο Lamanif
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η υπόθεση της εξαφάνισης του Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού ως Lamanif, είχε αίσιο τέλος με την εύρεσή του από τις Αρχές, αλλά εξελίξεις συνεχίζουν να υπάρχουν, αφού ο ράπερ οδηγήθηκε άμεσα στην Αστυνομία για κατάθεση.

Εξαφάνιση ράπερ: Εξελίξεις μετά την εύρεση του Lamanif

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Thestival.gr, συστάθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του 24χρονου Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρου Μανιφάβα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε υπαίθριο χώρο και μόνος τους.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Mega, ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του, εκφράζοντας τη βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται πως στο ντοκουμέντο, διάρκειας 3 λεπτών και 20 δευτερολέπτων, ο ράπερ απαρίθμησε τους λόγους που τον οδήγησαν στη σκέψη της αυτοχειρίας.

«Πρώτα από όλα, συγγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω, όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, γι’ αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε», έλεγε στο βίντεό του ο ράπερ.

Ένα βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο, καθώς και ο εκβιασμός για χρήματα που δεχόταν επί καιρό παραδέχτηκε πως τον οδήγησαν να θέλει σε ηλικία μόλις 24 ετών να «φύγει» από τη ζωή.

Στην ευρύτερη περιοχής της Περαίας έχουν εξαπλωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού μουσικού. Οι γονείς του 24χρονου, οι οποίοι διαμένουν στην Γερμανία, αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα, για να συνδράμουν στην αναζήτηση του παιδιού τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share