Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Νέο ξέσπασμα Γρηγόρη Πετράκου: «Έχουν το θράσος να σου λένε να κάνεις υπομονή άλλους δύο μήνες» (photo)

«Tα μεσαιωνικά μέτρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα»

12 Φεβρουαρίου 2021 16:10
Νέο ξέσπασμα Γρηγόρη Πετράκου: «Έχουν το θράσος να σου λένε να κάνεις υπομονή άλλους δύο μήνες» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Πετράκος, με ανάρτηση του στο Facebook, τόνισε πως «τα μεσαιωνικά μέτρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα», αναφερόμενος στο lockdown, ενώ ήταν επικριτικός και με τις δηλώσεις της κυβέρνησης περί υπομονής για δύο ακόμη μήνες.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

«Σου είπαν ότι η μάσκα θα είναι το εμ-volio μέχρι το εμ-volio… Τώρα τελικά, μετά το εμ-volio χρειάζεσαι ΔΙΠΛΉ μάσκα!!!

Σου είπαν (πέρυσι) κάνε υπομονή 20 μερες για να “επιπεδώσουμε την καμπύλη”… Τώρα τελικά, μετά από ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ αυτά τα μεσαιωνικά μέτρα δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ και είμαστε στη χειρότερη καραντίνα. Ακόμα έχουν το θράσος να σου λένε να κάνεις υπομονή άλλους ΔΎΟ ΜΗΝΕΣ!!!»

Γρηγόρης Πετράκος: «Αντισταθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε. Μη τους φοβάστε και μη συνηθίσετε αυτό που ζούμε»

Γρηγόρης Πετράκος: Ο γνωστός τραγουδιστής είναι χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος προχωρά συχνά πυκνά σε αναρτήσεις στα social media, ενημερώνοντας τους ακολούθους του. Ο Έλληνας τραγουδιστής προχώρησε πρόσφατα σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει και χειρίζεται ο ίδιος στο Facebook.

Ποιος ήταν ο λόγος που ο Έλληνας τραγουδιστής προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Η αφορμή δόθηκε από την ανακοίνωση για το νέο σκληρό lockdown στην Αττική, μετά τη νέα αύξηση κρουσμάτων που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ. Ο Γρηγόρης Πετράκος δεν το άφησε να περάσει ασχολίαστο και ξέσπασε στον προσωπικό λογαριασμό του, στο Facebook.

Γρηγόρης Πετράκος: «Αντισταθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε

Γρηγόρης Πετράκος: Όλα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook

«Αγαπητοί φίλοι, συμπληρώνουμε έναν χρόνο πλέον μέσα σε αυτή την παράνοια. Μαθαίνω ότι οδεύουμε προς ένα σκληρότερο lockdown για ακόμα μία φορά», αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε ακόμα μια φορά την άποψή του για την πανδημία και απευθυνόμενος στους διαδυκτυακούς φίλους του, τους κάλεσε να μη συνηθίσουν τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση εδώ και έναν χρόνο. «Θελω να σας παρακαλέσω, μην τους φοβάστε. Αντισταθείτε. Αντισταθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε και, προς Θεού, μη συνηθίσετε αυτό που ζούμε τώρα», παρότρυνε ο Γρηγόρης Πετράκος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share