Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Ο Πρίγκιπας Κάρολος έρχεται στην Ελλάδα!

Είπε το «ναι» κι έρχεται για τα 200 χρόνια Επανάστασης

11 Φεβρουαρίου 2021 22:42
Σταματήστε ό,τι κάνετε: Ο Πρίγκιπας Κάρολος έρχεται στην Ελλάδα!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια σπουδαία είδηση έγινε γνωστή με αφορμή την προσεχή επέτειο των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση, αφού ο Πρίγκιπας Κάρολος απάντησε θετικά στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναμένεται να έρθει στην χώρα μας.

Οι δυο τους είχαν σήμερα (11/2) τηλεφωνική επικοινωνία, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις σχετικά με την Επανάσταση, αν και πρώτα πρέπει να διασφαλιστεί, ότι και ο κορωνοϊός… επιτρέπει το ταξίδι του, ενώ πρόσφατα υπήρξε μια σκανδαλώδης αποκάλυψη για το διαζύγιο με την Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Κάρολος: Είπε «ναι» στον Μητσοτάκη κι έρχεται στην Ελλάδα

«O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, Κάρολο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Πρωθυπουργός επανέλαβε στον Πρίγκιπα Κάρολο την πρόσκληση να παραστεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, ωστε να τιμηθεί η συνεισφορά της Βρετανίας στον αγώνα για την ανεξαρτησία.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος τόνισε την αγάπη του για την Ελλάδα και ανέφερε τη δράση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Prince’s Trust International στη χώρα μας. Απάντησε δε θετικά στην πρόσκληση να έρθει την 25η Μαρτίου στην Ελλάδα, σημειώνοντας όμως ότι η οριστική του απάντηση εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας».

Υπενθυμίζεται ότι επίσημη πρόσκληση έχει στείλει η ελληνική κυβέρνηση και στον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν, όπως και στον Ρώσο Πρόεδρο. Ο Πούτιν δε θα παραστεί, ενώ ο Μακρόν δεν έχει απαντήσει ακόμη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share