Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστική μαρτυρία 35χρονου για πασίγνωστο ηθοποιό: «Όταν είπα ότι είμαι 14 και ότι πίνω ακόμα γάλα άρχισε να μου χαϊδεύει...» (Video)

Έλαμψαν τα μάτια του και μου έπιασε...

11 Φεβρουαρίου 2021 12:28
Φρικιαστική μαρτυρία 35χρονου για πασίγνωστο ηθοποιό: «Όταν είπα ότι είμαι 14 και ότι πίνω ακόμα γάλα άρχισε να μου χαϊδεύει...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστική είναι η μαρτυρία ενός 35χρονου άνδρα που βγήκε στη δημοσιότητα μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, κατά την οποία αποκαλύπτεται πως ένας πασίγνωστος ηθοποιός τον παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 14 ετών. Παράλληλα, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες σχετικά με τις άσχημες εμπειρίες που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

H ανατριχιαστική περιγραφή του 35χρονου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη

Οι δυο τους έτυχε να συναντηθούν έξω από κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής. Ο 35χρονος άνδρας εξομολογήθηκε πως «άρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα “τι ακριβώς κάνεις εκεί;”»

Ο ίδιος αποκάλυψε αμέσως μετά στον δημοσιογράφο Γιάννη Ρήγο πως ο γνωστός αυτός ηθοποιός και σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του για να πιούν ουίσκι: «Μου είπε, “για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο”; Εγώ του είπα ότι “είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι. Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο”. Όταν του είπα αυτό το πράγμα τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολείο και έπινα ακόμα γάλα».

Ο τότε 14χρονος Χρήστος έφυγε καθώς αρνήθηκε την πρόταση. Πέντε όμως χρόνια αργότερα, καθώς ο ίδιος ήθελε να γίνει ηθοποιός, πήγε σε μία δραματική σχολή για να ρωτήσει τι χρειάζεται προκειμένου να δώσει εξετάσεις. Εκεί όμως έτυχε να συναντήσει ξανά για δεύτερη φορά τον ίδιο ηθοποιό.

Ο Χρήστος δήλωσε: «Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου είπε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα πιο πολύ από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός».

Ο ίδιος στο τέλος αποκάλυψε πως έχει στείλει εγγράφως καταγγελία στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών), στην οποία και φυσικά αναφέρει το όνομά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share