Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Συγκλονίζει η Άντζυ Σαμίου με την αποκάλυψη για το παρελθόν της: "Είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στα 5 μου"

Για χρόνια έκρυβε αυτό το τρομακτικό περιστατικό

10 Φεβρουαρίου 2021 14:53
Συγκλονίζει η Άντζυ Σαμίου με την αποκάλυψη για το παρελθόν της:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες σχετικά με τις άσχημες εμπειρίες που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο "Πρωινό" ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν από βουλευτή.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στα 5 της χρόνια.

Μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Άντζυ Σαμίου.

Καταγγελίες: Η τρομακτική ιστορία της Άντζυ Σαμίου

Ειδικότερα όλο και περισσότερες είναι οι καταγγελίες καλλιτεχνών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τραυματικές εμπειρίες και κακοποιήσεις που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Σήμερα το πρωί, ο Δημήτρης Μοθωναίος σε μια εξομολόγηση ψυχής αποκάλυψε τη δική του τραυματική ιστορία που κατάφερε να τον στιγματίσει και να τον συνοδεύσει για πολλά χρόνια στη μετέπειτα ζωή του, κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες. Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών.

Μεγάλη αποκάλυψη έκανε η γνωστή τραγουδίστρια.

Διάβασε παρακάτω την ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου

“Παρακολούθησα την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και έκλαψα. Μου έξυσε την πληγή γιατί κι εγώ υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα πέντε μου χρόνια.

Αν και δεν πρόλαβε να μου κάνει κάτι χειρότερο, γιατί μόλις ένιωσα το χέρι του κοντά στο εσώρουχο μου, τρόμαξα και το έβαλα στα πόδια, η ψυχική οδύνη και το μπέρδεμα που ένιωθα στην ψυχούλα μου ήταν τρομερό. Έμεινα στο κρεββάτι για μέρες χωρίς να θέλω να φάω και να πάω σχολείο. Αισθανόμουν πως δεν ήμουν πλέον καλό κορίτσι και ντρεπόμουν να μιλήσω στους γονείς μου.

Ο πόνος και η βίαιη αλλαγή που γίνεται μέσα σου , πραγματικά δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά, και ρίχνεις το φταίξιμο στον εαυτό σου. Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις.

Καθόρισε την ιδέα για τον εαυτό μου και τις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλλο. Έκτοτε η αρχική πεποίθηση που κρυβόταν στο ασυνείδητο μου, ήταν πως είμαι “έρμαιο” και ανυπεράσπιστη.

Η μητέρα μου κατάλαβε πως κάτι συνέβη όταν είδε την κατάσταση μου και κατάφερε σιγά σιγά με αγκαλιές και γλυκόλογα και την διαβεβαίωση πως δεν θα με μαλώσει ούτε θα πει κάτι στον μπαμπά, να με κάνει να της πω την αλήθεια. Η αντίδραση των γονιών μου ήταν άμεση. Ο πατέρας μου κυριολεκτικά ξεφτίλισε εκείνον τον γείτονα σε όλη τη γειτονιά, τον άρχισε στις σφαλιάρες και τον πήγε με κλωτσιές μέχρι την αστυνομία. Εκεί όμως τον λυπήθηκε γιατί ζητούσε γονατιστός συγνώμη και επικαλούταν τα παιδιά του, κι έτσι έμεινε ατιμώρητος.

Ο πατέρας μου ήταν ο ήρωας μου πια, όμως οι βαθιές πληγές που έμειναν από το γεγονός, επηρέασαν όλη την ζωή και τις προσωπικές σχέσεις μου. Πίσω από όλα πάντα υπήρχε αυτό. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να αναπαραστήσω το γεγονός σε ένα ψυχόδραμα μπροστά σε κοινό, και να αναγνωρίσω τους λόγους για τους οποίους δεν είχα αυτοπεποίθηση και δεν πίστευα στην αξία μου.

Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου μέχρι να πάψει να πονάει όλο αυτό και να γίνει μια κακή ανάμνηση. Όταν όμως ακούω άλλους ανθρώπους να μιλούν για παρόμοιες καταστάσεις που βίωσαν, με πιάνει πάλι εκείνη η θλίψη και η οργή!

Προσέχετε τα παιδιά σας. Παρατηρείτε τις αλλαγές στη συμπεριφορά τους και μην κάνετε τα στραβά μάτια. Κερδίστε την εμπιστοσύνη τους και πλησιάστε τα τρυφερά και προσεκτικά για να σας ανοίξουν την καρδιά τους και να μην φοβηθούν πως θα εισπράξουν τιμωρία και απόρριψη. Τα παιδιά μας πρέπει να μπορούν να μας τα λένε όλα χωρίς φόβο! Εξαρτάται η υπόλοιπη ζωή τους από αυτό!”

Έκανε μεγάλη αποκάλυψη η Άντζυ Σαμίου.

Η αποκάλυψη της Άντζυ Σαμίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share