Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη του: "Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από βουλευτή" (video)

"Πάγωσε" όλο το πλατό

10 Φεβρουαρίου 2021 11:24
Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη του:

Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τις εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν από συνεργάτες τους.

Σημειώνεται ότι δύο ακόμη ηθοποιοί μέσα από αναρτήσεις τους στο Facebook αποκάλυψαν ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν σκηνοθέτη και έναν σερναριογράφο.

Συγκεκριμένα μία τρομερή αποκάλυψη έγινε στο πλατό του "Πρωινού" όσο συζητούσαν το θέμα με τις καταγγελίες όπου ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Μεγάλη ήταν η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη που τον λύγισε

Ειδικότερα σόκαρε ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη από την περίοδο που εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία βρισκόταν σε εξέλιξη στο "Πρωινό", ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε την ροή και άφησε άφωνους τους συνεργάτες του με την αποκάλυψη που έκανε στον αέρα. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή μέσα στη Βουλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε, συγκεκριμένα, τα εξής: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».

Δείτε το βίντεο από το 6ο λεπτό

Συγκλονίζει η Φωτεινή Τσακίρη με νέα καταγγελία: "Επέλεγα τη μέθοδο της σιωπής" (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζουν οι εξελίξεις με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί βγαίνουν και αποκαλύπτουν για παλιές απρεπές εμπειρίες που είχαν από συναδέλφους τους.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της δεν άντεξε άλλο και βγήκε εκτός εαυτού με αυτή την υπόθεση όπου και έκανε παράκληση να λήξει για λίγο το ζήτημα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη μέσα από συνέντευξη της αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει δεχθεί εκφοβισμό στην δουλειά της από συνάδελφο.

Νέα καταγγελία έκανε η Φωτεινή Τσακίρη.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Φωτεινής Τσακίρη

Ειδικότερα στο «χορό» των καταγγελιών μπαίνει και η ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη με την εξομολόγηση που έκανε το πρωί της Τρίτης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Η ηθοποιός, παραδέχθηκε πως έχει «πέσει» και η ίδια θύμα εργασιακού εκφοβισμού και βάζει στο «κάδρο» των καταγγελιών έναν ακόμα πρωταγωνιστή. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, πρόκειται για έναν ηθοποιό του οποίου το όνομα μέχρι στιγμής δεν έχει «ακουστεί».

«Δεν μου αρέσει η διαπόμπευση που γίνεται. Κάποια πράγματα ήταν κοινά μυστικά. Περνάμε σε άλλη εποχή. Έχω φοβηθεί σε δουλειά, όχι για την σωματική μου ακεραιότητα. Έχω ζήσει εργασιακό εκφοβισμό από άντρα. Αφεντικούλια κακά έχει τύχει να έχουμε όλοι μας. Επέλεγα τη μέθοδο της σιωπής.

Διήρκεσε μια ολόκληρη σεζόν. Δεν ήταν μόνο σε μένα αλλά σε όλο το θίασο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Τσακίρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share