Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Κυψέλη: "Χαμός" με κορωνοπάρτι που συμμετείχαν 42 άτομα

Κανείς τους δεν θα βάλει μυαλό

3 Φεβρουαρίου 2021 15:09
Κυψέλη:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Κορονοϊός: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, όπου καθημερινώς όλο και περισσότερα κρούσματα ανακοινώνονται αλλά και θάνατοι.

Σημειώνεται ότι, πρόσφατα, εξέδωσε ανακοίνωση και το νοσοκομείο της Θήβας σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, κάποιοι δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό και αυτό φαίνεται μέσα από τα «κορονοπάρτι» που γίνονται συνεχώς, με πιο πρόσφατο αυτό που έγινε στην Κυψέλη, όπου συμμετείχαν 42 άτομα.

Στην Κυψέλη έγινε ένα ακόμη κορωνοπάρτι.

Κορονοϊός: Το «κορονοπάρτι» με τα 42 άτομα

Ειδικότερα παράνομο «κορονοπάρτι» με 42 άτομα από το Κονγκό, μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη, διέλυσε χθες η αστυνομία, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Αφού κλήθηκαν, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, στον οποίο έδωσαν και το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους καλεσμένους μοιράστηκαν από 300 ευρώ στον καθένα. Σημειώνεται ότι, χθες, κόπηκαν πάνω από 1.700 πρόστιμα για παράβαση των μέτρων.

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο MEGA

«Βόμβα» για τον κορονοϊό: «Στο τραπέζι βρίσκεται ένα καθολικό lockdown»

Κορονοϊός: Συνεχίζεται η τραγική κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, όπου καθημερινώς ανακοινώνονται όλο και περισσότερα κρούσματα, κάνοντας δυσκολότερα τα πράγματα για μια πιθανή άρση μέτρων. Επίσης, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι, αν αυξηθούν τα κρούσματα, τα σχολεία θα κλείσουν πάλι.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει ένα ολικό lockdown, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Έρχεται για ακόμη μία φορά ένα lockdown.

Κορονοϊός: «Η επιτροπή θα εξετάσει τα πάντα»

Ειδικότερα, ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, είπε «δύσκολο βλέπω να ανοίξει κάποια δραστηριότητα», ενώ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι στο τραπέζι της επιτροπής είναι το καθολικό lockdown.

Σήμερα, οι επιδημιολόγοι θα συζητήσουν τα δεδομένα. «Η επιτροπή θα εξετάσει τα πάντα και θα κάνει τις εισηγήσεις και, από εκεί και πέρα, θα αποφασισθεί ποιο είναι το δυνατό να γίνει συνολικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βατόπουλος τόνισε ακόμα ότι το θέμα είναι το κόστος απέναντι στο όφελος, μια απόφαση που θα την πάρει η πολιτεία, ενώ τόνισε πως το υγειονομικά σωστό είναι η απαγόρευση και ο γρήγορος εμβολιασμός.

«Τώρα το στοίχημα είναι να μην αυξηθούν εκθετικά, για να μην έχουμε τα προβλήματα που είχε η Θεσσαλονίκη και είχαμε πριν τα Χριστούγεννα», τόνισε ο κ. Βατόπουλος, εξηγώντας τι σημαίνει αυτό, είπε δηλαδή να μην διπλασιάζονται τα κρούσματα κάθε 3-4 ημέρες, όπως είχε γίνει τον Οκτώβριο.

Τέλος, τόνισε ότι ότι αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες «από εμάς, τις μεταλλάξεις και πόσο θα επηρεάσουν και τον εμβολιασμό, που όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο γρηγορότερα θα ξεπεράσουμε την κρίση».

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share