Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θάνατος 16χρονης από κορωνοϊό: Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το νοσοκομείο της Θήβας

Δίνονται εξηγήσεις για το τραγικό περιστατικό

3 Φεβρουαρίου 2021 14:50
Θάνατος 16χρονης από κορωνοϊό: Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το νοσοκομείο της Θήβας

Κορωνοϊός: Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση της 16χρονης που "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό όπου πρόσφατα έκανε δηλώσεις και ο αδερφός της τονίζοντας ότι ο παιδίατρος τους είχε πει ότι είχε φαρυγγίτιδα.

Συγκεκριμένα το νοσοκομείο της Θήβας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο της 16χρονης όπου εξηγεί από τι έπασχε αλλά και ότι θα γίνει εξέταση για τα αίτια του θανάτου της.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ειδικότερα συγκλονίζει ο θάνατος 16χρονης που είχε νοσήσει από κορωνοϊό. Η ανήλικη κατέληξε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Θήβας.

Σύμφωνα με το διοικητή, η κοπέλα είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό στις 29 Ιανουαρίου και καθώς είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα, επέστρεψε στην οικία της. Την Φεβρουαρίου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις της και επέστρεψε ξανά σπίτι, σε πολύ καλή κατάσταση.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Τετάρτης προσήλθε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και διασωληνώθηκε. Δυστυχώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας

Χροναίος Κωνσταντίνος».

Ζάκυνθος: 3χρονο αγοράκι βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

Ζάκυνθος: Συνεχίζεται η τραγική κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα όπου καθημερινώς αυξάνονται τα κρούσματα αλλά και οι θάνατοι από την πανδημία με την κυβέρνηση να κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα ένα ακόμη γεγονός έχει προκαλέσει αγωνία όπου ένα 3χρονο αγοράκι στη Ζάκυνθο βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Δύσκολες ώρες για το παιδί.

Ζάκυνθος: Το 3χρονο αγοράκι που βρέθηκε θετικό

Ειδικότερα θετικό στον κορωνοϊό διαγνώστηκε στη Ζάκυνθο ένα 3χρονο αγοράκι όπως διαπιστώθηκε από το μοριακό τεστ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το παιδί πήγαινε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, όπου θετική στον κορωνοϊό είναι και μια νηπιαγωγός. Αναμένονται τα τεστ στα μέλη της οικογένειας του παιδιού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share